Buna Ziua Copii din Romania

De ce să devin voluntar?

Pentru a ajuta copiii din programele noastre( copii din comunitatile sarace din jud. Vaslui, copii cu autism) , pentru a le aduce zâmbetul si bucuria pe chipurile lor, pentru a face diferența dintre a privi si a te implica, pentru a împărtăși din ceea ce esti si ai. Voluntariatul ne face Oameni mari ( creștem în dragoste, grija fata de celalalt, ne dezvolatam abilitati si competente, necunoastem mai bine pe noi insine).

Fii voluntar
Domenii activitate
Educație, Social, Dezvoltare economica si sociala
Adresă:

 Bîrlad, Bdul. Epureanu, nr.19, jud. Vaslui

Email: c***********************
Contact: Carmen Zaharia
Website: https://www.bunaziuacopii.ro/

Descriere ONG

Asociația Bună Ziua Copii din România este o organizație neguvernamentală înființată în anul 1999 din inițiativa unui grup de voluntari olandezi, acreditată ca furnizor de servicii sociale. Obiectivul nostru este ca prin toate acțiunile șl intervențiile noastre să contribuim la îmbunătățirea calității vieții persoanelor aflate la un moment dat în situații de dificultate prin oferirea de servicii integrate ( sociale, educaționale, medicale), precum și prin promovarea solidarității sociale și voluntariatului.

Bună Ziua  Copii din România este despre oameni, bunăstare și dezvoltare. Ne dorim o lume demnă pentru oameni diferiți, dar egali, unde fiecare se simte iubit, valorizat, apreciat și acceptat.

Misiunea noastră este de a susține copiii, tinerii și familiile pentru a duce o viață demnă, în bunăstare. Credem că lucrurile mici, dar făcute cu dragoste, fac diferențe mari în viețile oamenilor.

 

 

448 vizualizări

Proiecte susținute

ONG-ul nu are niciun proiect activ!