Fundatia Bucuria Darului

De ce să devin voluntar?

Pentru a salva impreuna viata oamenilor! Andreea este un voluntar. Ea l-a gasit pe Florin, in parc si l-a adus la Fundatia Bucuria Darului! Un barbat de 44 de ani care parea persoana fara adapost. A aflat ca Florin a avut o viata normal, un loc de munca bine platit, dar greselile l-au adus in strada si in prag de a se sinucide! Astazi, Florin isi traieste viata alaturi de noi, bucurandu-se de darul Andreei:viata!

Fii voluntar
Domenii activitate
Social
Adresă:

Brasov, str.Gospodarilor, nr.5.

Email: f*************************
Contact: Claudia Stănuleț
Website: www.bucuriadarului.ro

Descriere ONG

Fundația Bucuria Darului este un proiect despre dăruire, oameni și bucurie. Mai exact despre întâlnirea cu cei flămânzi, însetați și goi și oferirea gratuită a unei mese calde, în fiecare zi, pentru peste 400 de suflete (familii cu copii mulți, oameni singuri, bătrâni bolnavi, orfani, oameni ai străzii). Aici, cei fără adăpost au un centru unde se pot spală, schimbă și încălzi pe timpul iernii, cei mici primesc ajutor la teme și rechizite. Celor în putere le oferim suport în a-și găsi un loc de muncă și îi integrăm prin voluntariat.

 

Oferim pachete cu alimente de bază și dulciuri pentru oamenii săraci și școlile din satele dimprejurul Brașovului. Din 2017 distribuim pachete cu alimente și dulciuri în 22 de sate din județ. Cu ajutorul comunității și a sponsorilor reușim să ducem căldură (sobă și lemne de foc) în casele unor familii care nu se puteau încălzi pe timp de iarnă.

 

Toate acestea pentru a oferi puțină bucurie celor care și-au pierdut orice speranța.

8427 vizualizări

Proiecte susținute