Fundatia Bucuria Darului

De ce să devin voluntar?

Pentru a salva impreuna viata oamenilor! Andreea este un voluntar. Ea l-a gasit pe Florin, in parc si l-a adus la Fundatia Bucuria Darului! Un barbat de 44 de ani care parea persoana fara adapost. A aflat ca Florin a avut o viata normal, un loc de munca bine platit, dar greselile l-au adus in strada si in prag de a se sinucide! Astazi, Florin isi traieste viata alaturi de noi, bucurandu-se de darul Andreei:viata!

Donează Fii voluntar
Domenii activitate
Social
Adresă:

Brasov, str.Gospodarilor, nr.5.

Telefon: 0368465348
Contact: Sinziana Vatra
Website: www.bucuriadarului.ro

Descriere ONG

Fundatia Bucuria Darului ofera fiecarei persoane doborate de incercarile vietii, ajutor pentru supravietuire! 

 

Dintre cele 300 de persoane ajutate zilnic, o atentie deosebita o acordam celor 40 de persoane fara adapost. Acestia sunt oamenii pe care ii vedem dormind in parc, in gara, in canale, in pesteri, sau in adaposturi improvizate. Printre ei, sunt copiii crescuti in orfelinate sau oamenii care au avut o familie, un loc de munca respectabil, pierzand totul. Ii ajutam oferindu-le incurajare pornind de la o masa calda, posibilitatea de a se spala si de a-si spala hainele, pana la acte de identitate si un loc de munca.

 

Pe langa acesti oameni fara adapost, ajutam atat 86 de copii, care au nevoie de indrumare la lectii sau pentru a-si petrece constructiv timpul liber, cat si oameni batrani, bolnavi care au dreptul sa se bucure de o viata demna!

1342 vizualizări

Proiecte susținute