Fundatia Bucuria Darului

De ce să devin voluntar?

Pentru a salva impreuna viata oamenilor! Andreea este un voluntar. Ea l-a gasit pe Florin, in parc si l-a adus la Fundatia Bucuria Darului! Un barbat de 44 de ani care parea persoana fara adapost. A aflat ca Florin a avut o viata normal, un loc de munca bine platit, dar greselile l-au adus in strada si in prag de a se sinucide! Astazi, Florin isi traieste viata alaturi de noi, bucurandu-se de darul Andreei:viata!

Fii voluntar
Domenii activitate
Social
Adresă:

Brasov, str.Gospodarilor, nr.5.

Telefon: 0368465348
Contact: Sinziana Vatra
Website: www.bucuriadarului.ro

Descriere ONG

Fundatia Bucuria Darului este un proiect despre daruire, oameni si bucurie. Mai exact despre intalnirea cu cei flamanzi, insetati si goi si oferirea gratuita a unei mese calde, in fiecare zi, pentru 350 de suflete (familii cu copii mulți, oameni singuri, batrani bolnavi, orfani, oameni ai strazii). Aici, cei fara adapost au un centru unde se pot spala, schimba si incalzi pe timpul iernii, cei mici primesc ajutor la teme si rechizite. Celor in putere le oferim suport in a-si gasi un loc de munca si ii integram prin voluntariat.

 

Din ianuarie 2017 oferim pachete cu alimente de baza si dulciuri pentru oamenii saraci si scolile din satele dimprejurul Brasovului. In 2017 au fost distribuite peste 20,000 de pachete cu alimente si dulciuri in 22 de sate din judet. Cu ajutorul sponsorilor am reusit sa ducem caldura (soba si lemne de foc) in casele unor familii care nu se puteau incalzi pe timp de iarna.

 

Toate acestea pentru a oferi putina bucurie celor care si-au pierdut orice speranta.

3604 vizualizări

Proiecte susținute

ONG-ul nu are niciun proiect activ!