Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria

De ce să devin voluntar?

Deoarece suntem singura clinica sociala din Romania, care se lupta sa redea sanatatea si demnitatea celor defavorizati. Deoarece peste 2500 de persoane din aceasta categorie au beneficiat de o noua sansa. Si pentru ca daca am avea mai multe resurse (voluntari, medicamente, promovare), mult mai multi oameni ar putea fi redati societatii.

Fii voluntar
Domenii activitate
Educație, Sanatate, Social
Adresă:

Str Garlei, nr. 88, sector 1, Bucuresti

Email: f*****************************
Contact: Cristiana Mateoiu
Website: www.fundatiainovatiisociale.ro

Descriere ONG

Fundatia noastra este o organizatie neguvernamentala dedicata asistentei medicale integrate pentru persoanele fara venit si fara asigurare medicala si pentru persoanele cu venituri mici din Bucuresti, prin intermediul Policlinicilor Sociale. Ajutam si ingrijim persoanele aflate in nevoie prin proiecte sustenabile si durabile in domeniile sanatatii si educatiei.

 

Fundatia a fost infiintata de Dr. Wargha Enayati impreuna cu sotia sa, Mitra Enayati in anul 2010. Daruirea, entuziasmul si spiritualitatea Reginei Maria au inspirat fondatorii sa creeze proiecte care sa contribuie la imbunatatirea calitatii vietii a cat mai multor pacienti si copii ce provin din medii defavorizate.

 

De peste 9 ani oferim servicii medicale de calitate in mod neconditionat si sansa la o viata decenta celor mai putin norocosi decat noi, alaturi de sansa la un viitor mai bun pentru copii prin educatia oferita in centrele noastre educationale.

3530 vizualizări

Proiecte susținute

ONG-ul nu are niciun proiect activ!