Fundatia JOYO

De ce să devin voluntar?

Ce vom face impreuna?Vom sprijini copiii nevoiasi sa isi continue studiile prin indrumarea lor in efectuarea temelor si a diferitelor proiecte scolare.Ii vom sustine in alte activitati educationale, de socializare si timp liber (vizite la muzee, vizionare piese de teatru).Vei avea ocazia de a lucra intr-un mediu dinamic, alaturi de personal instruit.Iti vei putea dezvolta noi abilitati si vei putea descoperi noi aptitudini. Vei darui timp de calitate unor copii mai putin norocosi.

Fii voluntar
Domenii activitate
Educație, Social
Adresă:

Str. Lt. Av. Gheorghe Caranda, nr. 65, sector 6, Bucuresti

Email: i*********************
Contact: Adriana Constantinescu
Website: http://fundatia-joyo.org/

Descriere ONG

FUNDATIA JOYO - Sprijin Socio-Educativ pentru copii, tineri si Familii in Dificultate” este o organizatie nonguvernamentala infiintata in anul 2002, acreditata ca furnizor de servicii sociale, care deruleaza proiecte socio-educative pentru copii, tineri si familii in dificultate, in vederea prevenirii abandonului familial si scolar, al reintegrarii scolare, obtinerii unei calificari profesionale,  al integrarii socio-profesionale. 
In cei 16 ani de activitate, fundatia a sprijinit peste 8600 de beneficiari in proiectele sale, iar in Centrul Social “Casa Florian” peste 1000 de copii au beneficiat de servicii socio-educationale. Sprijinul acordat de Fundatia JOYO acestor copii a avut ca rezultat mentinerea lor in familie, mentinerea in scoala, obtinerea unei calificari si ocuparea unui loc de munca. Pe scurt, acesti copii au avut sansa sa rupa cercul vicios al saraciei si sa priveasca cu incredere catre viitor.

1410 vizualizări

Proiecte susținute

ONG-ul nu are niciun proiect activ!