Fundatia pentru Copii Sansa la Viitor

De ce să devin voluntar?

Dacă îți dorești să ajuți copiii nascuti prematur cu probleme de sănătate, poți deveni voluntar la Fundația "Șansă la Viitor". Poți contribui ca voluntar pe parte medicală (Fundația are și o clinică - Centrul de recuperare pediatrcia Iuvokids), sau poți oferi consiliere părinților. 

Fii voluntar
Domenii activitate
Sanatate
Adresă:

Str. Arhitect Grigore Ionescu, nr. 20, Sector 2, Bucuresti

 

Email: p*******************
Contact: Giorgiana Moisa
Website: http://sansalaviitor.com/

Descriere ONG

 

Fundatia pentru copii Sansa la Viitor fondata in anul 2017 s-a lansat intr-un lung drum al reusitelor cu pasi mici, ca urmare a unei lupte grele la care, un pui de Om a pornit, dand dovada de ambitie, putere si vointa de la care noi toti ne-am luat sursa de incredere si de rabdare de care aveam atata nevoie pentru ca, impreuna, sa incercam sa schimbam viitorul cu fiecare copil in parte.


Proiectul de debut al Fundatiei - "Primul Pas", centrul de recuperare pediatrica Iuvokids, a fost inaugurat in luna august 2019, atat pentru publicul larg cat si pentru micii luptatori ce sunt sustinuti de fundatie in mod gratuit.


Obiectivul nostru imediat il reprezinta deschiderea sectiei de recuperare medicala robotizata, in vederea asigurarii de programe personalizate de recuperare, aplicabile diferitelor tipuri de afectiuni si neuromotorii si ortopedice.


Pentru ca acest obiectiv sa devina realitate, avem nevoie de implicarea si sprijinul dvs astfel ca, impreuna, sa schimbam destinele pentru cat mai multi copii.

 

1260 vizualizări

Proiecte susținute