Liga Studentilor Romani din Strainatate

De ce să devin voluntar?

LSRS reprezinta cea mai mare comunitate de studenti romani din strainatate, care desfasoara o multime de activitati si evenimente pentru comunitatile romanesti din Diaspora prin filialele LSRS, dar si pentru tinerii din Romania, prin proiectele educationale si de cariera. Alatura-te noua si vei cunoaste oameni axati pe progres, excelenta, schimbare si implicare. De ce LSRS? LSRS e cu, despre si pentru (studentii) romani!

Fii voluntar
Domenii activitate
Cultura, Educație
Adresă:

Strada Siriului, nr. 37, Bl. 19D, sc. 1, et 3 ap 9, sector 1, Bucuresti, Romania

Telefon: 0031647671494
Contact: Andreea Nadaban
Website: https://www.lsrs.ro

Descriere ONG

Infiintata in 2009, Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) este o organizatie neguvernamentala, cu peste 13.000 de membri din 50+ tari. Membrii LSRS sunt studenti sau absolventi de studii din strainatate, sau tineri din Romania care doresc sa-si continue studiile in strainatate. LSRS este construita din peste 300 de voluntari activi, in 39 de filiale si reprezentante in intreaga lume.

LSRS este o platforma de networking si sprijin reciproc pentru membrii sai. Prin proiectele educationale (Caravana LSRS si Mentorat LSRS) elevii si studentii sunt sprijiniti in procesul de aplicare la universitati din strainatate, iar prin proiectele de cariera (Hai Acasa! si SMART Internships), acestia sunt incurajati sa se intoarca in tara la finalizarea studiilor, pentru a ajuta la dezvoltarea Romaniei.

Printre cele mai cunoscute evenimente si proiecte organizate de noi amintim Gala Studentilor Romani din Strainatate (luna ianuarie a fiecarui an), Mentorat LSRS, Caravana LSRS, Hai Acasa! si SMART Internships.

 

533 vizualizări

Proiecte susținute

ONG-ul nu are niciun proiect activ!