Reality Check

De ce să devin voluntar?

Devenind voluntar al Asociatiei Reality Check, poti ajuta copiii din medii defavorizate sa beneficieze de asistenta sociala, medicala si educationala. 

Fii voluntar
Domenii activitate
Educație, Social, Dezvoltare economica si sociala
Adresă:

Asociatia Reality Check

Bd. Ion C. Brătianu 44, ap. 63, 030177, București

Email: o*********************
Contact: Alina Seghedi
Website: www.realitycheck.ro

Descriere ONG

Reality Check este o organizație neguvernamentală înființată în iulie 2017 de un grup de oameni cu experiență în sectoare diverse (non-profit, mediul de afaceri, cercetare, administrație publică), care cunosc bine realitățile din România și au lucrat împreună în diferite contexte pentru reducerea sărăciei și creșterea eficacității în administrația publică. Misiunea sa este să sprijine dezvoltarea de programe și politici publice deștepte, cu impact, gândite în favoarea cetățenilor și aplicate eficient și corect.

Membrii echipei cunosc în mod direct în jur de 100 de comune și orașe mici unde e nevoie cu adevărat de ajutor, și știu deja oamenii din echipele locale care pot duce la capăt proiecte bune, folosind banii corect și cu impact. Una dintre aceste comunități este satul Ponorâta (comuna Coroieni, județul Maramureș), unde Reality Check sprijină copiii care trăiesc în condiții de sărăcie severă și familiile acestora. 

1671 vizualizări

Proiecte susținute

ONG-ul nu are niciun proiect activ!