Save our future

De ce să devin voluntar?

Ce poate fi mai frumos ca momentul cand TU poti aduce oamenilor si naturii un zambet, o speranta, posibilitatea de a reusi ?

Orice cauza trebuie sustinuta si sprijinita pentru a putea culege roadele. Pentru a putea arata lumii ca niciodata nu e prea tarziu si doar prin implicare putem atinge noi culmi.

Fii voluntar
Domenii activitate
Mediu, Social, Dezvoltare economica si sociala
Adresă:

Aleea Garofitei nr 34, bl. L92, sc. C, ap. 33, etaj 1, cod postal 900184

Email: b**********************
Contact: Tiberiu George Buciu
Website: www.saveourfuture.ro

Descriere ONG

Save our Future a aparut din dorinta de a da inapoi societatii din care facem parte.

De-alungul anilor, impreuna cu sotia, ne-am implicat si desfasurat proiecte de caritate, fapt ce ne-a motivat sa infiintam un ONG prin care sa impartasim viziunea noastra si sa ii putem inspira pe altii sa ni se alature cauzei noastre.

Vizam obiectivele sociale si de mediu: copiii din centre de plasament si orfelinate, batranii din camine, famiile nevoiase din comunitate precum si protejarea si sustinerea mediului inconjurator.

Ne dorim sa impartasim ideea ca viata este o calatorie si nu o destinatie. Toti avem parte de ea. Unii dintre noi s-au abatut de la traseu, motiv pentru care dorim sa ii sustinem si sa ii ajutam sa revina la el. Sa ne bucuram de calatorie unii alaturi de altii. 

Cu totii putem participa si darui, de la un gand pozitiv la donatii pana la implicare fizica, ne vom bucura si vom fi recunoscatori pentru toate.

Este foarte simplu. Trebuie doar sa avem incredere in noi si vom reusi noi, si cel mai important, EI.

1233 vizualizări

Proiecte susținute

ONG-ul nu are niciun proiect activ!