Societatea Ornitologica Romana

De ce să devin voluntar?

In functie de pregatirea profesionala si interes, voluntarii sunt invitati sa aleaga dintre numeroase activitati precum realizarea observatiilor pe teren, participarea la actiunile SOR, implicarea in organizarea si derularea unor evenimente, munca de birou etc. Se asigura contract de voluntariat care certifica experienta dobandita, dezvoltarea profesionala si personala, munca in echipa, prieteni noi si multa voie buna.

Fii voluntar
Domenii activitate
Educație, Mediu, Protecția animalelor
Adresă:

Societatea Ornitologica Romana

Bd. Hristo Botev, nr.3, ap. 6

Cod 030231, Sector 3, Bucureşti

Telefon: 0314255657
Contact: Eva Vancsa
Website: www.sor.ro

Descriere ONG

Societatea Ornitologica Romana (SOR) este o organizatie neguvernamentala, nonprofit, care deruleaza activitati pentru protectia pasarilor si naturii cu sprijinul membrilor, voluntarilor, pe baza de donatii si proiecte.

Are raspandire nationala in Romania prin sucursale si grupuri scolare. Din 1997 este partener al BirdLife International - o retea mondiala care cuprinde 105 organizatii nationale pentru conservarea pasarilor si a naturii.

Activitatea SOR se desfasoara in cele trei birouri din Bucuresti, Cluj-Napoca si Tulcea, cu sprijinul sucursalelor si cuprinde activitati stiintifice (cercetare, conservare, protejare), de constientizare (informare, educare) si de lobby pe langa guvern si reprezentantii sai din teritoriu pentru respectarea si aplicarea legislatiei nationale de mediu si alinierea cu cea a Uniunii Europene.

 

56 vizualizări

Proiecte susținute