UNITED HANDS ROMANIA

De ce să devin voluntar?

Implica-te cu NOI! Noi credem ca oamenii sunt importanti si merita sprijiniti cand ajung in situatii nedorite, iar a ajuta comunitatea din care facem parte este, dincolo de bucuria de a face fapte bune, o responsabilitate a tuturor, tocmai pentru un viitor cat mai bun al comunitatii din care si copiii nostri vor face parte. Haide sa aducem impreuna bucurie celor in nevoie.

Fii voluntar
Domenii activitate
Cultura, Drepturile omului, Educație, Mediu, Protecția animalelor, Sanatate, Social, Sport, Dezvoltare economica si sociala
Adresă:

Constanta, strada Amzacea nr. 21

Telefon: 0723311853
Contact: Lungu Oana
Website: http://unitedhands.ro/

Descriere ONG

"Nimic din ceea ce da inima nu se pierde... ci se pastreaza in inimile celor ce primesc pentru totdeauna!"

Asociatia United Hands Romania este implicata in actiuni in beneficiul copiilor vulnerabili, de peste 19 ani aducand zambete si speranta pe chipurile lor. Organizam evenimente pentru copiii din centre de plasament si pentru persoane/comunitati aflate in situatii de risc de orice fel. Prin ajutorul nostru, dorim sa le oferim copiilor o experienta aparte, distractie, zambete, socializare, dar si prilej de a invata lucruri noi.

Copilaria le este amenintata de mediul in care traiesc, cu multe limitari determinate de saracie. Se stie ca saracia este un pericol major pentru sanatate, igiena, educatie si implicit viitor. Avand misiunea asumata de a imbunatati calitatea vietii pentru cei aflati in suferinta sau care se afla in diverse situatii de risc, United Hands Romania sprijina toate persoanele ce au nevoie de ajutor, indiferent de rasa, religie, nationalitate sau pozitie sociala.

42 vizualizări

Proiecte susținute

ONG-ul nu are niciun proiect activ!