Educație

20 podcasturi educative pentru copii. Intreaba de ce

Perioada: 05.04.2020 - 31.12.2021 Activ în Bucuresti Ilfov
200,00 Lei
Sumă target: 2000 Lei
Donează

Descriere

Unul dintre avantajele podcastului este acela că poate acoperi o gamă largă de subiecte și să dea copiilor ocazia să învețe ceva interesant.  În alte țări, sunt mulți părinți care se interesează ce podcasturi ar fi mai bune pentru copiii lor și pentru întreaga familie.Proiectul propune identificarea unui număr de 20 de întrebări și teme la care elevii ar dori să primească răspuns și informații prin intermediul podcasturilor. Aceste întrebări vor fi puse la dispoziția echipei de proiect care va realiza podcasturile ce vor prezenta subiectele de interes pentru copii. Podcasturile vor fi încărcate pe pagina de website a ONG-ului nostru și vor fi promovate pentru a putea ajunge la cât mai mulți copii vorbitori de limba română-minim 200.

Articole externe

Scopul proiectului

Proiectul este un răspuns la nevoia de educație adaptată condițiilor mileniului în care ne aflăm, eliminarea dificultăților de înțelegere, exprimare, îmbogățirea culturii generale a elevilor. Proiectul urmărește susținerea artiștilor și implicarea lor în educație prin metode specifice de lucru din domeniul artelor.

Cui donez?

Se va comunica online cu un număr de elevi, prin intermediul website-ului nostru.  Podcasturile realizate pe temele propuse vor fi realizate de artiștii care vor participa la proiect și vor fi difuzate printr-o platformă audio de podcast. Poveștile proiectului vor putea ajunge la peste 10000 vizitatori potențiali ai website-ului, prin intermediul paginilor de socializare si al website-ului proiectului: elevi, părinți, artiști, profesori, la mult mau mulți, în perioadele următoare. Proiectul va fi o bază pentru realizarea unor piese de teatru audio, la care vor participa atât copii, cât și artiști. 

De ce să donez?

Conform rapoartelor recente, doar un tânăr din trei se declară mulțumit de sistemul de invățământ din România, ei sunt cei mai activi utilizatori de Internet, folosit ca sursă de informare și divertisment.  Rata de abandon școlar  este de peste 18%, se impune necesitatea unor activități  nonformale și informale care să le ofere tinerilor a alternativă la educația formală, care să îi ajute să deprindă cunoștințele de bază, într-un mod corect. 

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
4148 vizualizări

ONG - Asociatia Culturala Flower Power

Asociația Culturală Flower Power a derulat în cadrul proiectelor sale activități de consiliere psihologică pentru formare profesională și activități de formare profesională în domeniul comunicării, fiind autorizată de ANOFMB (Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, București) și Agenția Națională pentru calificări.

 Pentru a afla detalii despre membrii și activitățile noastre, puteți vizita website-ul dedicat, la adresa: www.as-cult-flowerpower.info

 

 

Adresă:

Str. Grigore Ionescu nr. 3, bl. T60, sc. 1, et.2, ap. 7,

sect.2, București, cod 023677

Telefon: 0744521906
Contact: Anca Constantin -Presedinte