Social

AJUTOR PENTRU REFUGIATI

Perioada: 02.03.2022 - 30.06.2022 Activ în Bucuresti
0 Lei
Sumă target: 50000 Lei
Donează

Descriere

Proiectul AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI a fost lansat de Fundația Regală Margareta a României pe data de 2 martie 2022, atunci când familii cu copii fugeau din calea războiului spre țara noastră. Peste 160 persoane refugiate care au ajuns în București au primit un sprjin concret și imediat prin intermediul Fundației - cazare într-o unitate hotelieră parteneră, trei mese calde pe zi, consiliere socială, transport sau transferuri la autogară sau aeroport și asistență în funcție de nevoile specifice fiecărei familii. 

70 de persoane refugiate sunt cazate la Casa Siqua și beneficiază de sprijin practic personalizat, de activități educative sau recreative organizate pentru copii, inclusiv oportunități pentru online schooling, servicii medicale sau alte servicii necesare.

 

 

Scopul proiectului

Proiectul AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI este menit să sprijine familiile aflate în situații critice, în căutarea siguranței și a unui adăpost pentru copiii lor.
AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI înseamnă cazare, masă caldă și consiliere socială pentru familiile vulnerabile care au nevoie de sprijin urgent.

 

Cui donez?

Familiilor cu copii refugiate din Ucraina - semenii nostri!

De ce să donez?

Pentru a fi alături de familiile de refugiați - semenii noștri, pentru solidaritate. 

597 vizualizări

ONG - Fundatia Regala Margareta a Romaniei.

Fundația Regală Margareta a României este o organizație neguvernamentală de elită care sprijină copii, tineri și vârstnici prin intervenții durabile, bazate pe schimbul de experiență și valori între generații. Înființată în 1990 de către Majestatea Sa Margareta împreună cu tatăl său, Regele Mihai, Fundația a dezvoltat numeroase proiecte durabile în domeniul educației, dezvoltării comunității, societății civile, sănătății și culturii, proiecte care și-au adus contribuția la reînnoirea spirituală și socială a României.

Adresă:

Fundatia Regala Margareta a Romaniei

OP 12 CP 327, sector 1, Bucuresti

Telefon: 0314055554
Contact: Mugurel Margarit