Social

ATELIER de terapie ocupationala in scoli

Perioada: 29.11.2016 - 15.06.2017 Activ în Arges
1550,00 Lei
Sumă target: 30000 Lei
Donează

Descriere

 Atelierul de terapie ocupationala este conceput pentru integrarea eficienta in scoli a copiilor cu dificultati la invatare, tulburari de limbaj, deficiente fizice motorii, tulburari emotionale si de comportament. Elevii vor participa saptamanal la ore gratuite de terapie, prin joc, joaca, timp liber, socializare care le va asigura formarea unor deprinderi de autonomie personala si sociala, in scopul participarii pe deplin la activitatile scolare.

Scopul proiectului

Sa ajutam toti copiii sa reuseasca la scoala.O echipa multidisciplinara va evalua abilitatile, performantele scolare si activitatile zilnice ale elevilor cu nevoi speciale si se va axa pe crearea de programe individualizate in vederea depasirii cu succes de catre acestia a dificultatilor  in realizarea activitatilor scolare.

Cui donez?

 Copiilor cu dificultati de invatare, tulburari de limbaj, deficiente fizice -motorii , tulburari emotionale si de comportament, din cadrul scolilor din Arges, care intampina probleme de integrare in sistemul de invatamant de masa. 

De ce să donez?

Pentru ca toti copiii sa reuseasca la scoala.Terapia ocupationala este o alternativa la recuperarea copiilor cu nevoi speciale. Facilitatile activitatilor desfasurate in cadrul atelierului de terapie ocupationala au un carcater practic si urmaresc formarea unor deprinderi de autonomie personala si sociala,asigurand terenul educatiei cognitive si al integrarii in comunitate. 

4006 vizualizări

ONG - ASOCIATIA TERAPIE OCUPATIONALA PENTRU COPII SI ADULTI ARGES

Asociatia Terapie Ocupationala pentru Copii si Adulti Arges este o organizatie non profit , avand ca scop promovarea drepturilor copiilor, adultilor si batranilor, precum si a persoanelor cu dizabilitati. Promovam educatia prin proiecte educationale in scoli, licee si gradinite. Terapie ocupationala pentru starea de bine  a persoanelor cu dizabilitati prin joc, joaca, timp liber, munca si santatate.

Adresă:

Str. Stejarului Bl. D2,Sc. A, ap. 3 Judetul Arges

Telefon: 077432811
Contact: Alina David