Protecția animalelor

Ajuta-i pe cei 550 sa treaca cu bine si peste carantina.

Perioada: 12.03.2020 - 30.04.2020 Activ în Bucuresti
1999,00 Lei
Sumă target: 9000 Lei
Donează

Descriere

Descriere proiect

Pe lângă câinii salvați din situații cotidiene, mai grave sau mai puțin grave, mai sunt și cazurile cu totul speciale pe care le-am avut, de-a lungul timpului. Probabil Grivița, cățelușa cu botul secționat complet cu o sabie, a fost cel mai celebru. Grivița a ajuns la noi în toamna lui 2013 și a trăit fericită și liberă în adăpost până în 2017, când un atac de cord venit de nicăieri a răpit-o de lângă noi. Pe lângă ea, tot la noi au ajuns și câinii lui Vadim Tudor, Iurie Darie sau Szobi Cseh, după moartea stăpânilor lor.

 

Scopul proiectului

 Imposibilitatea oamenilor de a mai ajunge la adăpost ne face să ne confruntăm cu o altă problemă: lipsa donațiilor directe, sub formă (în general) de saci de mâncare. De aceea, v-am fi foarte recunoscători dacă ați putea dona o sumă oricât de mică, aici. Ajută-i pe cei 550 de prieteni cu blană ai noștri să treacă cu bine și peste carantină.

Cui donez?

Donezi unei fundaţii care luptã pentru protecţia și integritatea animalelor de peste 23 de ani si care are o reputatie buna. Donezi unei cauze nobile, donezi pentru câinii paraplegici din adãpost. Donezi ca sa contribui la indreparea unui rau facut, ireversibil. Donezi pentru ca Fundaţia Speranţa sã poatã ajuta cât mai mulţi câini aflaţi în astfel de situaţii.

De ce să donez?

Adăpostul nostru restricționează accesul vizitatorilor și al voluntarilor pentru următoarele 4 săptămâni. Este doar o măsură de precauție, motiv pentru care am chemat și o firmă de dezinsecție, ca să fim siguri că, atunci când vom redeschide porțile, o vom putea face oferindu-vă siguranță, încredere și voie bună.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
1219 vizualizări

ONG - Fundatia Adapostul Speranta

Fundatia Speranta ia nastere in 1996, din dorinta fondatoarei, Florina Tomeescu, de a schimba in bine viata animalelor si a face ceva util pentru societate.

Adapostul ingrijeste peste 550 de caini. Pe langa cainii salvati din situatii cotidiene, mai sunt si cazurile speciale: Grivita, cainele mutilat, cainii lui Vadim Tudor, Iurie Darie, Szobi Cseh. Tot in adapostul nostru traiesc in conditii speciela, 10 caini paraplegici.

Adresă:

Chiajna, Satul Chiajna, Nicolae Iorga 84

Telefon: 0722254237
Contact: Florina Tomescu