Sanatate

Ajuta-ne sa ajuti

Perioada: 01.04.2019 - 30.09.2019 Activ în Bucuresti Ilfov
960,00 Lei
Sumă target: 28000 Lei
Donează

Descriere

Acest proiect iși propune să ajute populația prin furnizarea cursurilor de prim-ajutor in mediul urban si rural.

Cursurile de prim ajutor vor fi livrate populației  de catre personal medical calificat și vor acoperi o parte teoretica alături de cea practica. La sfârșitul cursului, participantul va putea acorda primul ajutor în viata de zi cu zi, iar participarea sa va fi însoțită de o diploma personalizată oferită de Medigate.

Există multe cazuri în care până la sosirea unui personal medical calificat viața celor din jur ar putea fi salvată prin oferirea primului ajutor. Acest lucru depinde de însușirea unor cunostinte de bază oferite prin intermediul acestui proiect.

Scopul proiectului

Scopul proiectului este de a aduna suma de 40000 de lei necesară închirierii spațiilor unde se vor desfasura cursurile de prim ajutor, transportul aparaturii deținute de către Medigate și a promovarii proiectului.

Cui donez?

Beneficiarul sunt eu, participantul.

Acesti bani facilitează oferirea cursurilor de prim ajutor prin atragerea atenței asupra lor (afișe, pliante ce vor fi distribuite prin intermediul voluntarilor, spitalelor si policlinicilor), prin închiriearea si pregatirea unui spatiu dedicat instruirii teoretice si practice.

La terminarea cursurilor participantul va putea ajuta in caz de urgență.

De ce să donez?

Oricând se poate întampla un accident și oricine ar vrea să poata sau să i se poata acorda primul ajutor până la sosirea unui echipaj medical de urgență. Chiar daca este vorba de câteva minute, acest timp face diferenta dintre viață și moarte.

Proiectul da posibilitatea cetateanului fără pregatire medicală să se poata implica în ajutarea semenilor.

1175 vizualizări

ONG - Medigate

Misiunea noastră și cum vrem să schimbăm lumea
Ca medici, și viitori pacienți, ne-am propus să:

creștem încrederea pacientului în actul medical prin educare și comunicare
simplificăm procesului birocratic, care de multe ori are un impact negativ asupra medicilor, pacienților și familiilor acestora
îmbunătățim calitatea actului medical prin dezvoltarea unor instrumente online menite să simplifice munca medicului dar și pe cea a pacientului

Adresă:

str Istriei nr 18, bl 3a, sc 4, et 2, ap 54, sector 3 București

Telefon: 0768768401
Contact: Cucu Ionut-Cristian
Website: www.medigate.ro