Social

Ajuta un elev sa mearga la scoala

Perioada: 01.09.2021 - 15.06.2022 Activ în Bacau
200,00 Lei
Sumă target: 49745 Lei
Donează

Descriere

„Educația este cea mai puternică armă pe care o poți folosi pentru a schimba lumea” - Nelson Mandela

Ding-ding! Clopoțelul se pregătește pentru a anunța începerea școlii! O parte dintre copiii din comunitatea noastră nu au rechizite pentru noul an școlar.  Nu au pixuri, caiete, ghiozdane, nu au posibilitatea de a achiziționa materialele strict necesare pentru școală. Ne propunem să îi ajutăm: identificăm copiii și direcționăm către ei resursele de care au nevoie.

Vrem să oferim burse studenților merituoși fără posibilități materiale care nu își permit să își plătească taxele de școlarizare, găzduirea la cămin sau să își asigure traiul zilnic într-un centru universitar.

Scopul proiectului

Susținem educația! Proiectul „Ajută un elev/student să meargă la școală” propune să faciliteze accesul la educație pentru copiii cu o situație materială precară. Dorim să susținem și să ajutăm copiii cu rezultate deosebite la învățătură. Lumea poate fi schimbată prin educație!

Cui donez?

Banii sunt donați copiilor fără posibilități materiale – celor pentru care educația rămâne singura speranță către o viață mai bună. Din grupul-țintă fac parte copiii ce provin din mediul social, financiar nefavorabil care nu reușesc să acopere cheltuielile pentru începerea școlii.

De ce să donez?

Donează pentru a susține educația, pentru a susține tinerii cu potențial! Donează pentru a readuce zâmbetul demult uitat pe chipurile copiilor! Donează pentru a le face un dar celor care au uitat ce înseamnă bucuria de a primi! Donează pentru un viitor educat!

682 vizualizări

ONG - Caminul ASV

Asociatia Sfintii Voievozi (ASV) desfasoara, in principal, activitatea sociala de ingrijire a persoanelor varstnice in centru rezidential.

La Caminul de Batrani ASV ingrijim peste 60 de varstnici, iar asta la costuri sociale.

Finantam, deci, mai bine de 30% din costul standard normativ aferent ingrijirii, prin resursele pe care le atragem.

In plus pentru comunitatea locala, desfasuram proiecte educationale si campanii de ajutorare care privesc familii defavorizate,  copiii cu nevoi speciale, elevi sau studenti merituosi, dar care nu au posibilitati materiale ... si lista poate continua!

Va invitam sa luati parte la schimbarile in bine din comunitate si sa construim impreuna viitorul pe care ni-l dorim!

Doneaza cat de putin (prin Bursa Binelui - BCR - donatia ta nu va fi comisionata) sau completeaza fisa 230:
https://redirectioneaza.ro/caminul-asv

sau
https://formular230.ro/asociatia-sfintii-voievozi 

Adresă:

Moinesti, str. Crangului, nr. 49

Telefon: 0734610000
Contact: Director Executiv