Antreprenoriat social

Ajutor pentru Ucraina

Perioada: 28.02.2022 - 18.03.2022 Activ la nivel național
10,00 Lei
Sumă target: 9400 Lei
Donează

Descriere

Traversăm o perioadă care ne va modela viitorul. Nu putem rămâne indiferenți la strigătele de ajutor de la granița țării noastre. Credem că toți ne întrebăm ce am putea face. Încercăm și noi, împreună cu voi să oferim o mână de ajutor celor ce au nevoie de noi acum, și ajung în țara noastră. Din donațiile primite vom ajuta pe cât posibil refugiații ce ajung în București și vom trimite pachete la graniță, la centrele pentru refugiați. 

Scopul proiectului

Împreună putem oferi o mână de ajutor oamenilor afectați de război. Îi putem ajuta direct, cu lucrurile de bază de care au nevoie acum. Cu ajutorul donațiilor primite vom pregăti pachete pe care le vom trimite în taberele de refugiați deschise în România.

 

Cui donez?

 Cu ajutorul donațiilor primite vom pregăti pachete pe care le vom trimite în taberele de refugiați deschise în România.

De ce să donez?

Solidaritatea în fața greutăților vieții este parte din ceea ce ne face oameni. Suntem în situația în care ne putem demonstra umanitatea. Suntem uniți în dorința de a trăi în pace, de a ne ajuta vecinii ce ne trec granița, cu orice putem. 

740 vizualizări

ONG - Asociatia EPCA

Dupa 10 ani de voluntariat in diverse institutii, ideea deschiderii unui ONG a venit natural. Dorinta de a ajuta a existat intotdeauna in noi, insa posibilitatea deschiderii acestui ONG s-a conturat pe parcurs, pornind de la discutii legate de experientele noastre profesionale si nemultumiri fata de ce vedem in jur, astfel ne-am reunit in aceasta formula: Adriana, Claudia si Florentina.

Lucrand deja cu copii din centre de plasament, am observat dorinta lor de a participa la diverse activitati (cursuri dans, pictura, etc). Astfel de activitati contribuie la dezvoltarea armonioasa a personalitatilor lor, prin faptul ca socializeaza, se simt inclusi si acceptati de ceilalti, invata lucruri noi, se simt apreciati, importanti.

Am decis sa abordam domeniul dezvoltarii personale si educationale prin cursuri non formale atat pentru copii cat si pentru adulti.

Adresă:

Mun.Bucuresti, Sector 3, Str. Armenis, nr 8-10.

Telefon: 0725137134
Contact: Claudia Sfatuta