Sport

Asociatia Sportiva Seamens Kids

Perioada: 01.11.2019 - 28.02.2025 Activ în Constanta
25,00 Lei
Sumă target: 15000 Lei
Donează

Descriere

PROBLEME IDENTIFICATE

Intr-un oras in care mare parte din populatie este formata din navigatori, lipseste un proiect destinat exclusiv copiilor navigatorilor;

Absenta ideilor necesare dezvoltarii copiilor pe toate planurile, in proiectele existente de acest gen;

Dificultatile de intelegere a conditiilor speciale in care traiesc copiii navigatorilor, lucru ce atrage uneori o invidie “gratuita” a celorlalti copii.

Scopul proiectului

1. Crearea unor grupuri de copii care sa fie uniti in jurul ideii de intelegere reciproca a mediului familial specific din care fac parte; 2. Dezvoltarea copiilor pe mai multe planuri: sportiv, cultural, social;3. Pastrarea demnitatii unei profesii care a primit de-a lungul timpului prea putin fata de cat a contribuit la dezvoltarea acestui oras;

Cui donez?

Asociatiei comandantilor de Nava din Romania cu detalierea : Asociatia Sportiva Seamen`s Kids

De ce să donez?

Pentru ca vrei sa te implici intr-un proiect creat pentru o categorie profesionala de multe ori blamata in necunostiinta de cauza.

3500 vizualizări

ONG - Asociatia Comandantilor de Nava din Romania

Asociatia Comandantilor de Nava din Romania este un ONG infiintat in decembrie 2018 pentru a proteja interesele comandantilor de nava din Romania. Pe langa activitatile profesionale pe care le realizeaza, asociatia incearca sa se implice si in fenomenul social specific acestei categorii profesionale. In sensul asta, a initiat proiectul "Asociatia Sportiva Seamen`s Kids" si ''Mini-turneul de fotbal pentru navigatori", In felul asta se spera ca sa se atraga atentia asupra acestei bresle care a contribuit atat de mult la dezvoltarea orasului Constanta, si care totusi a fost ignorata mai tot timpul.

Adresă:

Str Alexandru Steflea 8A

Telefon: 0722727123
Contact: Tutuianu Marius
Website: www.acnr.ro