Educație

Aspire Academy

Perioada: 12.11.2014 - 12.07.2015 Activ în Bucuresti
4425,00 Lei
Sumă target: 22550 Lei
Donează

Descriere

Misiunea Aspire este de a descoperi, dezvolta si conecta tineri cu potential. Din 2011 selectam anual cei mai promitatori tineri si le oferim o oportunitate unica in Romania de a participa la singura scoala de vara pe leadership si antreprenoriat cu profesori de la Harvard si Wharton. Tinerii intra astfel intr-o comunitate de elita aflata in continua crestere, comunitate care este sprijinita de antreprenori si CEO regionali ce iau parte la evenimentele noastre si isi impartasesc experientele.In urma programului, absolventii nostri au aplicat si au fost acceptati la masterate si doctorate la universitati internationale de top, au inceput propriile afaceri sau organizatii non-profit, si au dezvoltat proiecte cu un impact pozitiv asupra comunitatii din care fac parte.

 

Scopul proiectului

Scopul Aspire for Education este să descopere, să dezvolte și să conecteze în fiecare an 100 de tineri definiți prin excelență, ce au demonstrat potențial mare de leadership.

Cui donez?

Vom folosi contributia ta pentru a putea oferi experianta Aspire la 100 de tineri cu adevarat ambitiosi, ce vor participa la scoala de vara din 2015: 50 de studenti si 50 de liceeni. Costul per participant se ridica la aproape 1000 de euro, dar cu sprijinul tau vom reusi sa coboram semnificativ costurile de participare, precum si sa oferim mai multe burse integrale tinerilor motivati ce au obtinut performante deosebite, indiferent de situatia lor materiala.

 

De ce să donez?

Prin suma donata, comunitatea Aspire reuseste inca o data sa aduca la un loc cei mai implicati tineri studenti din Romania si sa participe activ la viitorul acestei tari. Obiectivele Aspire Academy sunt: conștientizarea și mobilizarea participanților precum și stimularea inițiativei acestora. 

 

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
2589 vizualizări

ONG - Aspire for Education

Principalele proiecte: Aspire Academy, High School si Professionals - singurele scoli de vara din estul Europei unde profesori de la Harvard, Stanford, Georgetown si manageri locali predau si inspira. Acestea au loc anual in Romania, axandu-se pe 3 arii principale: leadership, dezvoltare personala si antreprenoriat. 

Scopul Aspire este sa descopere, dezvolte si conecteze in fiecare an 150 de tineri definiti prin excelenta, ce au demonstrat potential de leadership. Ne dorim sa ii inspiram sa isi uneasca fortele sa aduca schimbari in comunitatile din care provin, oferindu-le acces la resurse pe intreg parcursul vietii.

Obiectivele noastre sunt: constientizarea si mobilizarea participantilor precum si stimularea initiativei si a spiritului antreprenorial al acestora, prin realizarea de proiecte cu impact major in societate; crearea unei comunitati crescande de tineri proactivi, cu idei inovative, care sa formeze si sa reprezinte in viitorul apropiat masa critica a transformarii socio-economice a Romaniei.

Adresă:

Bucuresti, str. Cobadin

Telefon: 0757453617
Contact: Elena Zaharia