Educație

Aspire Academy 2021

Perioada: 24.09.2020 - 28.07.2021 Activ la nivel național
0 Lei
Sumă target: 50000 Lei
Donează

Descriere

Aspire este singurul program de leadership si antreprenoriat din Estul Europei, unde predau atat profesori de la universitati de top din S.U.A, precum Harvard, Stanford sau Georgetown, dar si manageri si lideri locali care ii inspira pe participanti, alcatuind o curricula adaptata fiecaruia dintre cele 3 programe de vara ale asociatiei: High School (elevi de liceu), Academy (studenti) si Professionals (tineri profesionisti).

De la un program cu 39 de participanti in 2011, Aspire a crescut constant, iar la momentul actual cuprinde o comunitate de peste 1000 de absolventi, imbogatindu-se anual cu aproximativ 100 de tineri remarcabili, care beneficiaza de experienta inedita a programelor de vara, ramanand conectati la o vasta retea ce ii va ajuta sa isi valorifice potentialul in orice domeniu.

Articole externe

Scopul proiectului

Aspire isi doreste sa ofere tinerilor acces la educatie de calitate diversa si adaptata la vremurile actuale, creand astfel in Romania si in bazinul Marii Negre un grup de tineri talentati, educati si potriviti pentru a prelua fraiele conducerii in diverse organizatii, contribuind astfel la cresterea si dezvoltarea socio-economica a regiunii.

Cui donez?

Aspire are o experienta de 10 ani pe piata programelor educationale, mentinandu-si pozitia fruntasa. In 2019 am depasit 1000 de membri in reteaua noastra, carora le oferim suport si acces la resurse constant. Comunitatea este formata din oameni cu potential, ce ajung sa si-l fructifice in domenii diverse, reintorcandu-se cu drag la familia Aspire pentru a-si oferi experienta si cunostintele in sprijinul urmatoarelor generatii.

In 2021 vom adauga retelei inca 150 de membri, o parte dintre acestia fiind deja selectati. In ciuda costurilor ridicate, ne dorim sa crestem accesibilitatea proiectelor noastre, oferind burse studentilor cu nevoi financiare. Suntem convinsi ca aceasta investitie in educatia tinerilor din Romania este minima in comparatie cu impactul pe care il va avea pe termen lung.

De ce să donez?

Intr-un sistem educational care nu a vazut schimbari majore in ultimii 30 ani, Aspire ofera acces tinerilor la educatie de excelenta adaptata nevoilor lor si pietei muncii. Ne dorim sa crestem nivelul educational al tinerilor si sa diminuam "exodul creierelor" catre vest. Fondurile ne vor ajuta sa oferim acces la programe cator mai multi tineri, sa ne diversificam portofoliul de profesori si activitati, pastrand costuri minime pentru participant.

649 vizualizări

ONG - Aspire for Education

Principalele proiecte: Aspire Academy, High School si Professionals - singurele scoli de vara din estul Europei unde profesori de la Harvard, Stanford, Georgetown si manageri locali predau si inspira. Acestea au loc anual in Romania, axandu-se pe 3 arii principale: leadership, dezvoltare personala si antreprenoriat. 

Scopul Aspire este sa descopere, dezvolte si conecteze in fiecare an 150 de tineri definiti prin excelenta, ce au demonstrat potential de leadership. Ne dorim sa ii inspiram sa isi uneasca fortele sa aduca schimbari in comunitatile din care provin, oferindu-le acces la resurse pe intreg parcursul vietii.

Obiectivele noastre sunt: constientizarea si mobilizarea participantilor precum si stimularea initiativei si a spiritului antreprenorial al acestora, prin realizarea de proiecte cu impact major in societate; crearea unei comunitati crescande de tineri proactivi, cu idei inovative, care sa formeze si sa reprezinte in viitorul apropiat masa critica a transformarii socio-economice a Romaniei.

Adresă:

Bucuresti, str. Cobadin

Telefon: 0757453617
Contact: Elena Zaharia