Sport

BAZA DE AGREMENT CULTURAL SPORTIV cu caracter vocational PER ASPERA AD ASTRA

Perioada: 01.09.2021 - 30.09.2023 Activ în Bucuresti Giurgiu Ilfov Teleorman
0 Lei
Sumă target: 150000 Lei
Donează

Descriere

Asociația Spirit Tânăr (AST) își propune susținerea unui proiect recreativ care să aibă ca scop testarea nivelului capacităţii motrice și implicarea directă a tinerilor din zona rurală în acțiuni educative și sportive.

Crearea unui spațiu de agrement cultural - educațional și sportiv pus la dispoziția tinerilor  ori de câte ori aceștia vor avea nevoie să desfășoare activități culturale și sportive dar și tuturor locuitorilor din zona rurală care să poată beneficia de locurile special amenajate pentru antrenament sau petrecerea timpului liber și socializare prin practicarea unor discipline care să le dezvolte capaciatata motrică.

Acest proiect va fi o punte de legătură  între sistemul militar și societatea civilă 

 

 

Articole externe

Scopul proiectului

Prin antrenamentul în cadrul unui traseu utilitar se dezvoltă viteza, dezvoltarea echilibrului, forța și îndemânarea, orientărea, coordonărea, dar și atenția în special, în condiții de stres sau efort, printr-un antrenament adecvat, participanților fiindu-le mult mai ușor să capete curaj si sa treacă peste toate obstacolele propuse.

 

         

Cui donez?

Tinerii din zona rurală 

Tinerilor, care provin  din familii defavorizate și care arată dorință și potențial pentru a accede în sistemul militar li se vor pune la dispoziție fondurilor și bazele materiale necesare parcurgerii pașilor de recrutare și selecție, în limita fondurilor disponibile.

           

De ce să donez?

  • În contextul socio - economic actual este recunoscută pe plan mondial tendinţa de creştere a timpului de muncă şi a activităţilor şcolare în dauna timpului alocat activităţilor sportive. Astfel, apare nevoia firească a populaţiei tinere de a beneficia de servicii de agrement tot mai diversificate.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
221 vizualizări

ONG - Asociatia Spirit Tanar

Asociația Spirit Tânăr este o organizatie neguvernamentală înscrisă în Registrul entităților/unităților de cult înființată cu scopul de a acorda sprijin (moral, financiar și material), dar și de consiliere în dezvoltarea socio-profesională a tinerilor, ce dispun de potențial intelectual, dar nu și financiar. Acțiunile asociației sunt bazate pe voluntariat și dezvoltă proiecte  cu caracter educaţional-cultural și sportiv, ce se adresează îndeosebi tinerilor din comunitățile zonelor rurale, asociația își  propune  participarea şi implicarea directă a tinerilor în educatia nonformală prin participarea directă în proiecte cu caracter educațional-cultural și sportiv, în acţiuni şi activităţi instructiv-educative, diversificate care să răspundă nevoilor de instruire ale acestora,  dorim să promovăm valorile cultural-educative și sportive care vizează creșterea coeziunii de grup, îmbunătățirea abilităților umane de bază, fizice și mentale, promovarea valorilor naționale și implicarea directă a comunității locale. 

Adresă:

Cornetu/ ilfov

Telefon: 0786252259
Contact: Catalin Parvu