Sanatate

BCR KIDS

Perioada: 26.04.2019 - 31.08.2019 Activ în Bucuresti
100,00 Lei
Sumă target: 2500 Lei
Donează

Descriere

40% din copiii de varsta scolara prezinta deformari ale coloanei vertebrale, despre care de obicei parintii nu stiu si care duc dupa 20 ani la aparitia discopatiilor (herniilor de disc). Proiectul “BCR KIDS” își propune să evalueze elevii cu vârste întră 6 și 15 ani privind sechelele de rahitism si deformările coloanei vertebrale, atentionând părinții, pentru a acționa din timp, astfel încât afecțiunile respective să fie tratate și să se prevină altele mai grave în viitor.

Articole externe

Scopul proiectului

Identificarea copiilor care prezintă sechele de rahitism si afecțiuni ale coloanei vertebrale. Este util ca părinții acestor copii să fie informați din timp asupra măsurilor preventive și curative pe care e necesar să le ia. In acest fel vor fi evitate afecțiuni ca discopatiile cervicodorsale, chiar hernia de disc. 

Cui donez?

Beneficiarii sunt copiii angajatilor BCR din Bucuresti. Pe Facebook si blog gasiti detalii despre proiectele similare. Coloana se stramba din cause diverse. Mai tarziu apare discopatia. Evaluarea copiilor se va face separat fete si baieti, dar nu mai devreme de 15 septembrie 2019. Evaluarea nu este o consultatie si nu se va face in prezenta parintilor.

De ce să donez?

Pentru logistica implementarii proiectului. Proiectul va fi implementat indiferent de suma stransa sau de numarul de copii inscrisi. Cu toate aceste ne dorim sa reusim sa strangem toata suma pentru ca proiectul sa fie desfasurat in conditii optime.

72 vizualizări

ONG - ASOCIATIA FEEL GOOD

Scopul Asociației FEEL GOOD

Crezând în dreptul la 

Fericire al oricărei persoane, asociatia urmărește binele întreg al ființei umane, respectând       cu
Entuziasm valori ca
Empatia,
Libertatea,
 
Generozitatea,
Optimismul,
Onestitatea și
Devotamentul, 
 
promovând acțiuni responsabile față de ceilalți oameni cu integritate, transparență și profesionalism, respectând și valorificând diversitatea de gen, naționalitate, opinii, credințe și apartenențe.
Adresă:

Bucuresti, sector 5

Telefon: 0724258899
Contact: Madalina Antonescu