Campionatul de Bine 2017

68 de proiecte și 56 de organizații Semifinaliste în Campionatul de Bine 2017
 
În Semifinala Campionatului de Bine // 19 decembrie 2017 - 15 ianuarie 2018 // fiecare proiect trebuie să atragă minim 1.000 de lei de la 20 donatori distincți, independent de suma și numărul de donatori atrași în prima etapă, Sferturile Campionatului de Bine. 
 
Condițiile sunt valabile pentru Semifinală, independent de suma donațiilor și numărul de donatori atrași în Sferturi. Nu este valabil un cumul al acestora. Citiți mai multe detalii în Regulament.
 
 
 
Atenție...
# Pentru a nu întâmpina probleme în procesul de donare, vă rugăm să vă asigurați că browserul pe care îl folosiți (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox sau Safari) este actualizat cu ultima versiune.

# Doar donațiile încasate în perioada 5 decembrie 2017 – 19 februarie 2018, perioada Campionatului de Bine, sunt luate în calcul pentru stabilirea scorului conform căruia sunt declarați câștigătorii ediției.


# Doar donațiile realizate din paginile dedicate proiectelor sunt luate în calcul pentru scorul Campionatului de Bine. Donațiile realizate de pe paginile de profil ONG NU sunt luate în calcul pentru scorul Campionatului de Bine.
 
 
***
Campionatul de Bine este o competiție pentru atragerea donațiilor individuale, adresată ONG-urilor din România, ce urmărește să transforme organizațiile în proprii fundraiseri.

Campionatul este găzduit, organizat și implementat de Bursa Binelui, platforma de donații necomisionabile dezvoltată de către Banca Comercială Română, în parteneriat cu EuPlătesc.ro.

Bursa Binelui este singura platforma online care permite donațiile fără comisoane, încurajând astfel donatorii care vor să participe cu sume mici (5, 10 lei) pentru susținerea financiară a unei cauze. Suma minimă care poate fi donată este de 5 lei. Toată tranzacția este 100% securizată și nu se percepe niciun fel de comision.