Educație

BOOT CAMP ACADEMY PLUS

Perioada: 29.07.2014 - 29.09.2017 Activ în
1610,00 Lei
Sumă target: 10000 Lei
Donează

Descriere

Motivatia si pasiunea sunt ingredientele cheie in orice meserie. Pornind de aici, boot camp-urile ACADEMY+PLUS sunt special concepute pentru a identifica aceste valori in randul candidatilor. In fiecare an, scoala organizeaza trei boot camp-uri de invatare si testare in limbajul de programare C. 

Timp de 28 de zile, aproape 150 de candidati invata ce inseamna sa lucrezi in echipa, sa comunice, ce este un termen limita sau cum sa scrie cod dupa standardele industriei. La finalul boot camp-urilor, din 450 de candidati, doar 150 devin cursanti. 

Daca admiterea se face prin intermediul unui boot camp de testare de 28 de zile, cursurile scolii incep anual in luna noiembrie. 

 

Resurse:

https://www.academyplus.ro/povesti-de-succes

https://www.facebook.com/pg/AcademyPluss/videos/

Articole externe

Scopul proiectului

ACADEMY+PLUS isi propune sa contribuie la reducerea deficitului de specialisti IT din Romania. Scoala specializeaza gratuit persoane cu varste intre 16 si 35+ ani, sprijinindu-le sa isi dezvolte competente in programare. Nivelul de specializare la care ajung cursantii ACADEMY+PLUS este "junior" / "entry level" in domeniul IT. 

 

De ce să donez?

La ACADEMY+PLUS credem ca potentialul creeaza oportunitati, de aceea misiunea noastra este sa ajutam cat mai multi tineri adulti cu potential sa invete programare, gratuit.

Daca si tu crezi ca este important sa sustinem educatia si sa incurajam tinerii sa se specializeze intr-un domeniu in care sunt mai multe locuri de munca decat specialisti, hai cu noi!

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
3861 vizualizări

ONG - Asociatia ACADEMY PLUS

ACADEMY+PLUS este o scoala de IT alternativa sistemului traditional. Gratuita pentru cursanti si construita in jurul unei metode revolutionare, a fost lansata in 2014 in parteneriat cu celebra Ecole 42 din Paris. 

Scoala din Romania face parte din reteaua internationala 42, cu prezenta in Franta, Ukraina, Republica Moldova, Africa de Sud, USA - Silicon Valley.  

Cu o metoda axata pe practica, ACADEMY+PLUS pune accent pe experienta de invatare, pe resursele din comunitate, reusind sa stimuleze potentialul si motivatia cursantilor.

La numai doi ani de la deschidere, ACADEMY+PLUS a format 198 de cursanti, din care 110 au fost angajati in companii cu profil informatic.

Industria IT a devenit in ultimii ani un brand de tara pentru Romania, numeroase companii cautand programatori romani pentru a construi aplicatii si produse informatice. In acest context, nevoia de persoane specializate in IT este din ce in ce mai mare. 

Adresă:

Str. Sub Cetate, Nr 11D, Ap 1, Floresti, Jud. Cluj

Telefon: 0728246050
Contact: Geta