Mediu

Bucovina Wildlife Livestreams Project

Perioada: 01.08.2021 - 01.09.2022 Activ în Suceava
1015,00 Lei
Sumă target: 14000 Lei
Donează

Descriere

ÎN PREMIERĂ pentru Bucovina, proiectul Webcam WILDLIFE, realizat de Asociația Wild Bucovina, care necesită următoarele:

1. Camera video model PTZ(rotire 360 grade), kit complet cu accesorii pentru boncănitul cerbilor și rotitul cocoșilor de munte. 

2. Camera video fixă pentru hranitoarea animalelor sălbatice. Iarna trecută am avut montată o cameră video imprumutată pentru monitorizarea faunei sălbatice. În această locație,  avem instalată o hrănitoare pentru cervide și mai multe hrănitori pentru păsări. 

3. PC tip desktop pentru următoarele necesități obligatorii: realizarea streamurilor live, instalarea programelor camerelor prin care se vor accesa funcțiile și pentru manevrarea online a camerelor, instalari și utilizare program de editat video pentru prelucrarea datelor înregistrate. 

Scopul proiectului

Obiectivele transmisiunilor live pe Youtube vor fi: Monitorizarea cuibului Acvilei de munte(Aquila chrysaetos), boncanitul cerbilor carpatini, rotitul cocoșilor de munte și observații la hrănitoarea animalelor salbatice .

 

Cui donez?

Donația contribuie strict la punerea în aplicare a planului de achiziții, montarea și efectuarea transmisiei live cu tot ceea ce este nevoie pentru a susține stream-ul online.

De ce să donez?

Ai acces live permanent și poți observa frumusețea comportamentală a unor specii rar și greu de observat în sălbăticie.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Wild Bucovina:
Pentru detalii proiect accesati: http://wildbucovina.ro/bucovina-wildlife-livestreams-project-stream-live-la-boncanitul-cerbilor-carpatini-rotitul-cocosilor-de-munte-hranitoarea-wildlife/
joi, 5 august 2021 08:38:27
Wild Bucovina:
Pentru mai multe detalii contactati-ne pe adresele de email: office@wildbucovina.ro, wildbucovina@gmail.com, pe pagina oficiala de Facebook sau la telefon 0755525809
miercuri, 4 august 2021 09:36:43
1468 vizualizări

ONG - Asociatia WILD BUCOVINA

        După o activitate îndelungată de filmare, fotografiere şi monitorizare, în anul 2015 am înfiinţat O.N.G.-ul  ASOCIAŢIA WILD BUCOVINA care are ca scop conservarea în acţiune a florei şi faunei din regiunea Bucovinei şi vecinătăţi, cercetarea ştiinţifică, monitorizarea, organizarea de ture foto wildlife, promovarea turismului activ (drumeţii, mountain biking), programe educaţionale, în concluzie, protecţia naturii, susţinerea comunităţii regionale în dezvoltarea unui turism sustenabil şi educarea viitoarei generaţii de conservatorişti ai naturii.

Adresă:

Incinta Căminului Cultural din Satul Colacu, Comuna Fundu Moldovei, Județul Suceava, camera 3, nr. imobil 388

Telefon: 0755525809
Contact: Stelian Bodnari, Emil Bodnari, Marcu Orhean Marius
Website: wildbucovina.ro