Educație

Bursa Chance For Life

Perioada: 01.09.2012 - 31.12.2016 Activ în Bucuresti
525,00 Lei
Sumă target: 5000 Lei
Donează

Descriere

Programul isi propune sustinerea unui numar de 20 copii cu potential intelectual ridicat care provin din familii defavorizate din sectorul 6. O parte dintre ei sunt deja de 8 ani in programul nostru, iar rezultatele obtinute au dovedit eficienţa intervenţiei specialiştilor Chance for Life.

Durata programului este de 12 ani, 8 ani în timpul şcolii primare şi gimnaziale şi 4 ani, pe toată durata liceului. În timpul primei faze, copiii primesc servicii zilnice, iar în timpul liceului beneficiază de activităţile CHANCE FOR LIFE de minim 3 ori pe săptămână.

Scopul proiectului

Acest program intensiv, pe termen lung, isi propune sa sustina dezvoltarea educationala, scolara si emotionala a 20 de copii cu potential intelectual ridicat, proveniti din familii in risc de excluziune sociala din Bucuresti, in scopul identificarii si dezvoltarii resurselor personale, necesare unui viitor performant. 

Cui donez?

20 copii cu potential intelectual ridicat proveniti din familii defavorizate economic si /sau social din sectorul 6 Bucuresti (copii aflati in plasament la bunici, din familii monoparentale, cu parinti cu dizabilitati sau probleme cronice de sanatate, copii cu parinti plecati la munca in strainatate) – copiii au varsta de 8-18 ani.

De ce să donez?

Pentru a investi in viitorul unor copii inteligenti fara posibilitati materiale care cu ajutorul donatiilor vor beneficia de pregatire suplimentara pentru scoala in vederea atingerii performantei scolare

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
2152 vizualizări

ONG - Chance For Life

Fundaţia CHANCE FOR LIFE este o organizaţie neguvernamentală care îşi propune dezvoltarea comunităţilor din România prin intermediul copiilor şi tinerilor. Prin campanii sociale şi educaţionale care provoacă oamenii să gândească diferit, prin programe care oferă suport emoţional şi social pentru copii şi tineri, Chance for Life formează spiritul civic al românilor, contribuind astfel la dezvoltarea durabilă a comunităţilor din ţara noasta.

Adresă: Bd. Timişoara nr. 61 Bl. C3, sc. 2, parter, apt. 23, sector 6 Bucureşti - 061318 România
Telefon: 0214133707
Contact: Cristina Niculae