Educație

Burse Viitor prin educatie

Perioada: 05.12.2016 - 20.03.2018 Activ în Bucuresti
2720,00 Lei
Sumă target: 50000 Lei
Donează

Descriere

Fundatia Seeding Knowledge a demarat, in 2016, Viitor prin educatie - cel mai lung program personalizat de burse educationale. Alaturi de o echipa de specialisti in psihopedagogie si educatie, 10 copii din Bucuresti au acces la un pachet educativ complex, cuprinzand: pregatire teoretica de specialitate, dezvoltare personala si consiliere individuala, sport, ateliere re(creative), iesiri tematice si alte actiuni conexe. In completarea acestuia, parintii copiilor inscrisi in program participa la sesiuni de parenting sau la activitati care incurajeaza petrecerea timpului liber de calitate, alaturi de copil. Pentru 2017, ne dorim inca 10 copii pe care sa ii sustinem in traseul lor educational prin intermediul burselor Viitor prin educatie, pana la implinirea varstei de 18 ani.

Scopul proiectului

50.000 ron pentru asigurarea unui proces educational personalizat pentru 10 copii din Bucuresti care au motivatia de a invata, insa fara posibilitati financiare in sustinerea acesteia.

Cui donez?

Cei 10 copii pe care dorim sa-i includem in programul Viitor prin educatie, editia 2017, vor fi selectati in baza unui proces prealabil realizat in scolile si in Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, din Bucuresti. Procesul de selectie are in vedere aspecte precum motivatia pentru un parcurs educational complex - derulat pe termen lung, situatia financiara familiala (veniturile pe membru de familie in limita a 400 ron) si situatia scolara. Un numar de 20 de copii pre-selectati vor intra intr-un proces de evaluare initiala care cuprinde: cunostinte teoretice – matematica si limba romana, IQ (verbal si non-verbal) sau alte testari in functie de aprecierea psihologului evaluator.

De ce să donez?

Programul de burse Viitor prin educatie vine in sprijinul celor care au nevoia si dorinta unei educatii de calitate. Nevoia vizeaza necesitatea unui proces educational integrat care sa pornineasca de la aspecte teoretice si pragmatice, imbinate ulterior, cu metode alternative si dinamice, iar dorinta are ca principale fundamente identitatea personala si sociala a fiecaruia dintre noi, a copilului de azi spre a deveni adultul implinit de maine.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
2776 vizualizări

ONG - Fundatia ELOC

Aducem împreună oameni și oportunități de experimentare și implicare. Astfel creștem comunități care susțin dezvoltarea și împuternicirea copiilor și a tinerilor, cu atenție la nevoile lor emoționale și relaționale. Viziunea noastra este o lume în care fiecare copil indiferent de mediul din care provine are șansa să-și atingă potențialul pentru a deveni un adult încrezător și responsabil în comunitate. 

Adresă:

Bucuresti, Sector 3, Str. Baba Novac nr. 19A

Telefon: 0785096872
Contact: Cristina Botezatu