Sanatate

Bursele de Terapie - Un prim pas in viata

Perioada: 01.12.2020 - 01.12.2021 Activ în Bucuresti
0 Lei
Sumă target: 65000 Lei
Donează

Descriere

Misiunea Asociatiei KinetoBebe este de a oferi nou-nascutilor si copiilor programe terapeutice de interventie precoce si astfel a creste sansele de recuperare neuro motorie a acestora. Foarte multi copii au nevoie de terapie de lunga durata care sa fie realizata prin programe personalizate, si astfel sa dobandeasca deprinderile pentru a avea o viata normala, autonoma. 

Multi dintre copiii care au nevoie de terapie de lunga durata nu reusesc sa o realizeze constant din motive financiare. 

In acest scop asociatia a initiat proiectul  #BurseleDeTerapie ; un proiect unic, sustinut financiar de Asociatie gratie sponsorizarilor si proiectelor de fundraising desfasurate in acest scop.

Articole externe

Scopul proiectului

Pentru 2021 ne propunem sa realizam prin Bursele de Terapie - un prim pas in viata programe gratuite de recuperare pediatrica atfel : 

200 - evaluari motorii gratuite 

40 de copii sa beneficieze lunar de ore de terapie gratuita

Cui donez?

Beneficiarii #Burselor_de_terapie sunt copii care au nevoie de terapie de recuperare de lunga durata prin programe personalizate de kinetoterapie . Ei sunt  copii nascuti prematur,  bebelusi cu deficiente neuro-motorii , nou-nascuti diagnosticati cu sindrom genetic,  copii cu afectiuni ortopedice, neurologice sau pot-traumatice;  copii cu boli neuromusculare,  copii cu TSA sau alte afectiuni cognitive si de dezvoltare senzoriala. 

Acestia beneficiaza de programe complexe de recupetare motorie prin kinetoterapie Bobath, terapie Vojta , stimulare oro-faciala, terapii senzoriale. Toate acestea sunt relizate ca urmare a unui plan de recuperare personalizat in functie de obiectivele individuale si de achizitiile motorii ce trebuies recuperate 

De ce să donez?

 In ultimile luni tot mai multi parinti renunta la terapie din motive economice sau reduc din frecventa sedintelor ceea ce are un impact negativ in terapie, acesti copiii fiind lipsiti de posibilitatea de a-si atinge obiectivele terapeutite. 

Impreuna cu ajutorul tau, prin donatie, putem sa ii ajutam sa le dam sansa de a face Un prim pas in viata si pentru parintii  sa le oferim ajutorul financiar necesar pentru  terapia copiilor lor. 

902 vizualizări

ONG - Asociatia KinetoBebe

Asociatia KinetoBebe ofera nou-nascutilor si copiilor programe terapeutice de interventie precoce si astfel  creste sansele de recuperare neuromotorie a acestora. Foarte multi copii au nevoie de terapie de lunga durata care sa fie realizata prin programe personalizate, si astfel sa dobandeasca deprinderile pentru a avea o viata normala, autonoma.

 

Intervenim prin kinetoterapie si terapie psihologica in diferite afectiuni: neurologice, ortopedice, sindroame genetice, prematuritate severa, intarziere motorie.

 

Serviciile de recuperare pediatrica ale celor trei Centre de Recuperare sunt complexe si ofera programe de terapie integrata:

 

  • Kinetoterapie - Terapie Bobath -Terapie Vojta - Stimulare oro-faciala – Terapia 3D a Scoliozei – Terapie Respiratorie – Electroterapie- Terapie senzoriala- Terapie pe baza vibratiilor - Osteopatie– Alicatie benzi kinesiologice – profilaxia dezvoltarii motorii

 

  • Psihologie – Logopedie –– Dezvoltare cognitiva - Terapie ocupationala- Psihopedagogie – Psihoterapie de familie 
Adresă:

Adresa de corespondenta: Municipiul Bucuresti, Sector 2, strada Calea Mosilor, nr. 158, etaj 6

Telefon: 0727988679
Contact: Mariana Pavel