Antreprenoriat social

CONTABILITATEA FAPTELOR BUNE - Organizatia Crestina Ecce Homo

Perioada: 04.12.2023 - 31.01.2024 Activ în Cluj
5985,00 Lei
Sumă target: 10000 Lei
Donează

Descriere

Asociația Studenților Contabili RATIO își propune, prin intermediul acestui proiect, să interacționeze activ cu cei din jur, contribuind la societate prin oferirea nu doar de daruri materiale, ci și de speranță și bucurie. Astfel, 'rezultatul exercițiului' va consta în împlinirea 'contribuabililor' și în aducerea liniștii sufletești în inimile unor copii nevinovați.

De asemenea, RATIO își propune să demonstreze că domeniul contabil nu este caracterizat doar de răceala numerelor fixe cu care lucrează, ci și de dorința interioară, subtilă, de a oferi. Astfel, contribuie la modelarea lumii ca un mecanism de binefacere, cuantificat prin investiții în faptele bune.

Scopul proiectului

Dorim să strângem 10.000 RON pentru Organizația Creștină Ecce Homo, oferind asistență în crize. Cu un centru de adăpost în Cluj, proiectul "A-mic" susține copii între 7 și 16 ani. Contribuția ta aduce lumină în viețile acestor copii. Haideți să ne unim pentru a face o schimbare!

Cui donez?

Organizația Creștină „Ecce Homo”, cu sediul în Cluj-Napoca și fondată în 1989, se dedică oferirii de asistență socială, economică și spirituală în situații de criză. Prin proiecte variate, cum ar fi centre rezidențiale pentru copii, asistență socială și tabere de vară, organizația își propune să aducă o schimbare pozitivă în viețile celor nevoiași. Cu misiunea de a accesa resurse umane și materiale pentru a sprijini comunitatea, Ecce Homo urmărește să devină un model de caritate creștină în România, contribuind la creșterea iubirii faimoase. Valori fundamentale precum credința creștină și respectul stau la baza angajamentului său în slujba binelui comun.

De ce să donez?

Prin contribuția noastră, putem aduce o schimbare pozitivă în viețile celor aflați în nevoie. Orice sumă donată va face o diferență și va contribui la sprijinirea acestor copii și a comunităților afectate. Haideți să ne unim forțele pentru a aduce lumină în viețile celor care au nevoie de ajutor! Vă mulțumim anticipat pentru susținerea dumneavoastră generoasă.

 

 

 

1554 vizualizări

ONG - Asociatia Studentilor Contabili RATIO

Asociatia Studentilor Contabili RATIO este o asociatie nonguvernamentala, apolitica si fara scop patrimonial, fondata in 3 Octombrie 2012, la Cluj-Napoca.

RATIO raspunde nevoii studentilor de formare si informare in domeniul contabil, permite accesul la informatii de calitate, ofera ocazia de dezvoltare personala si profesionala in contextul nonformal, ajuta la dezvoltarea abilitatilor de comunicare, de dezvoltare a simtului practic si de perfectionare a abilitatilor in mediul business.

Adresă:

Str. Teodor Mihali 58-60, Cluj-Napoca 400591

Telefon: 0755311596
Contact: Ilian Dan Raul