Antreprenoriat social

Cadou pentru un copil victima a traficului de persoane din centrul nostru

Perioada: 01.01.2023 - 01.01.2024 Activ în Arges Bucuresti
100,00 Lei
Sumă target: 2000 Lei
Donează

Descriere

Copii. Sunt copii cu vârste intre 10-16 ani. Copii care ar trebui sa meargă la scoală, sa se joace, sa își facă prieteni, sa afle cine sunt. Din nefericire ele nu au avut aceasta santa la o viată normala pentru vârsta lor. Ele au suferit in schimb toate formele de abuz, fizic, emoțional, sexual, si de cele mai multe ori sunt învinovățite pentru situația in care se afla, deși sunt copii. Le numim victimele traficului si sunt beneficiarele asociației Reaching Out.

Scopul proiectului

Donatiile se vor duce catre cadouri pentru copiii din centrul nostru sau catre activitati de genul excursii, iesiri

Cui donez?

Copii cu varste in 10 si 16 ani, victime ale traficului de persoane

De ce să donez?

Sa oferiti un zambet pe fata acestor copii

259 vizualizări

ONG - Reaching Out

Asociația Reaching Out (ROR) înființată in anul 1998 are ca scop protectia asistenta și reintegrarea victimelor traficului de fiinte umane copii (cu varste intre 13-15 ani). In tot acest timp peste 500 de supraviețuitori ai traficului au fost beneficiare ale programului ROR, dintre care 84% sunt reintegrate și păstrează legătură cu personalul angajat.


In toți acești ani am constatat ca victimele provin din familii dezorganizate și/sau centre de plasament făcând în acest fel prevenirea secundara dificila, în sensul în care nu exista o rețea (familie, prieteni de familie) care sa le fie aproape și sa le susțină pe perioada școlarizării sau obținerea unui loc de munca. Din acest motiv consideram ca ele rămân într-o stare de vulnerabilitate fiind la risc de a fi re-traficate.

Adresă:

Str. Rotaresti DN nr. 136A, com. Bascov, jud. Arges, cod postal 117045

Telefon: 0733044711
Contact: Iana Matei