Social

Calatoria Talentelor 2019

Perioada: 06.09.2019 - 31.12.2019 Activ la nivel național
500,00 Lei
Sumă target: 8000 Lei
Donează

Descriere

"Calatoria Talentelor” a luat nastere in urma activitatilor desfasurate in centrele de plasament. Au inceput sa cante, sa danseze si sa viseze ca vor ajunge sa faca o cariera in pasi lor de viata. Stim cu totii ca familia este importanta pentru ei si pentru noi, care din pacate pentru multi se opreste la granita dintre vis si realitate. Cu mic, cu mare ne-am indreptat catre adolescenti si am incercat sa le aratam ca bucuria vine din lucruri mici si se ascunde, adesea, in sufletul celor de langă noi.

Scopul proiectului

Scopul este de a identifica si a sustine talentele copiilor si a tinerilor ce provin din centrele de plasament si nu numai.

Cui donez?

Pentru dezvoltarea copiilor, adolescentilor si a tinerilor din casele de copii, dar si tinerilor care au parasit sistemul de stat. Ne dorim, sa le oferim acel impuls de care au nevoie in viata tineriilor/adolescentilor ce provin din casele de copii, ca dorinta lor sa inceapa sa prinda contur, culoare, pentru ca talentele lor sa fie incurajate, promovate in fata comunitatii prin evenimentul propus.

De ce să donez?

"Calatoria Talentelor" este un program, proiect ce tin de implicarea unui numar cat mai mare de oameni cu suflet, dornici sa contribuie la aceasta cauză buna. Este o sansa a fiecaruia de a ajuta un copil, adolescent sau un tanar, a-l putea sprijini in acest drum. Este foarte important ca ei sa-si depaseasca toate frontierele (responsabili, solidari și muncitori), trebuie sa ii ajutam si sa credem in arta si talentul lor.

2818 vizualizări

ONG - Asociatia Zambeste Pentru Viitor

Avem mai bine de  doi ani de activitate! Am ajutat peste 300 de beneficiarii, tinerii proveniti din centrele de plasament sau cu probleme sociale grave, din comunitatea brasoveana. Am organizat o serie de acţiuni umanitare, am promovat proiecte şi a avut participări la diferite cursuri de dezvoltare a organizaţiei. Totodată, s-au încheiat parteneriate cu instituţii publice şi entităţi private, au avut loc dezbateri şi am contribuit la iniţiative de modificare a legilor, prin Ministerul Muncii pe tema situaţiei tinerilor care ies din sistemul de protecţie al statului. De asemenea, apariţiile în mass-media au fost foarte importante pentru dezvoltarea organizaţiei noastre. Toate acestea au fost posibile datorită activităţii intense şi a efortului susţinut depus de noi, colaboratorilor care au crezut și continuă să creadă în cauza noastră. Totul în sprijinul comunităţii braşovene.

 

Adresă:

Str. BRANDUSELOR, NR. 68-70 BRASOV - ROMANIA - (este colt cu Bulevardul Alexandru Vlahuta, in zona Green-Center - ITC. ) Biroul este situat la etajul 1 interfon 20

Telefon: 0773 787 071
Contact: Rupi Gabor