Social

Campania Nationala Zambetul din cutie 2022, editia a XI-a

Perioada: 30.10.2022 - 26.12.2022 Activ în Ilfov
950,00 Lei
Sumă target: 5000 Lei
Donează

Descriere

  Un cadou de crăciun pentru 10.000 de copii nevoiaşi din 30 de comune si sate ale tarii.

  Asociația Șansa Ta, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB), Romaero şi Kaufland România, în calitate de sponsor onorific, alături de mai multe scolii din Bucureşti şi Ilfov, organizează Campania Naţională de Crăciun „Zâmbetul din cutie”.,  ajunsa la cea de a XI-a- editie, peste 10.000 de copii din cele mai sărace 10 judeţe ale ţării se vor bucura de un cadou de sărbători.

     Până pe data de 15 decembrie, elevii din mai multe scolii din Bucuresti si jud Ilfov, vor pregatii cadouri pentru copii sarmani din cele 25 sate selectate de noi.

Se poate adopta o scrisoare de craciun, pentru unul sau mai multi copii din cei 300 pe care ii avem in baza noastra de date.

 

Scopul proiectului

Până pe data de 15 decembrie, elevii din mai multe scolii din Bucuresti si jud Ilfov, vor pregatii cadouri pentru copii sarmani din cele 25 sate selectate de noi, provenind din 10 judete ale tarii. Asociaţia Şansa Ta a selectat în tot timpul anului copii şi familii nevoiaşe din ţară cu sprijinul primariilor locale.

 

Cui donez?

Pentru 10.000 de copiilor care se afla in dificultate.

60 de copii de la centrului de copii ,,Sansa Ta,,

De ce să donez?

Să aducem un zâmbet copiilor defavorizați din satele si comunele din romania in aceste vremuri pe care omenire le traverseaza.

Florin este un copil de la un centru social, este bolnavior si asteapta in fiecare an ca cineva sa il viziteze, poveste lui este una din miile care multi copii merg flamanzi la culcare si multi copii merg la scoala fara rechzite si hainute.

Gestul tau poate schimba umpic in bine lumea in care traim.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
6098 vizualizări

ONG - ASOCIATIA SANSA TA

Suntem o echipa tanara, care isi petrece timpul ajutand familiile sarace cu copii, persoanele fara adapost si copiii strazii, unde ne concentram pe prevenirea abandonului familial si scolar, precum si intregrarea celor defavorizati in societate.


Credem ca fiecare copil are dreptul la o sansa de a crede in viitorul lor.

Misiune noastra este de a
oferi  oportunitati in dezvoltarea personala a individului.

Adresă:

Judetul Ilfov/Rosu Str.Livezilor nr. 12

Telefon: 0744910487
Contact: Ciubotaru Gabriel, Casiana Fometescu