Antreprenoriat social

Campania UN PASTE MAI BUN 2024

Perioada: 01.02.2024 - 19.04.2024 Activ la nivel național
700,00 Lei
Sumă target: 750000 Lei
Donează

Descriere

Continuăm tradiția campaniilor prin care ne implicăm în comunitate și dăm o mână de ajutor celor care au nevoie de sprijinul nostru în viață. Anul acesta vom derula campania ‚‚UN PAȘTE MAI BUN”, prin care ne dorim să aducem un strop de bucurie cu ocazia sărbătorilor unor oameni aflați în nevoie. Ne bucurăm că anul acesta s-au alăturat campaniei noastre, în calitate de parteneri, Fundatia Lumina, Asociatia pentru Dialog si Valori Universale(ADVU) şi Școlile Lumina.

Împreună facem bine !

Campania ”Un Paște Mai Bun-2024”, organizată de Fundația Tuna în colaborare cu Fundația Lumina, Asociatia pentru Dialog si Valori Universale şi Școlile Lumina, își propun să ajute peste 10.000 de familii din România să se bucure de un  Paște mai bun.

Scopul proiectului

De sărbătorile pascale, oferind alimente de bază și dulciuri pentru copii, în valoare de 100 de lei pentru fiecare familie. Precizăm că această valoare este una estimativă, vom distribui pachete  în funcție de valoarea donațiilor primite, însă ne dorim să depășim acest target. 

Cui donez?

Beneficiarii acestui proiect sunt membrii celor 10 000 de familii pe care ne propunem să îi ajutăm, prin asigurarea unui pachet cu alimente în valoare de 100 de lei.

De ce să donez?

Când donăm, când ajutăm, cu toții ne simțim mai buni, deoarece prin gestul nostru, oricât de mic, știm că aducem un zâmbet pe fața unui copil sau a unui adult care se confruntă cu probleme grele în viața de zi cu zi.

De asemenea, prin astfel de acțiuni putem să-i învățăm pe copii că e important să ajute, să se implice și să-i susțină pe cei mai puțin norocoși.

372 vizualizări

ONG - Fundatia TUNA

Fundația Tuna, este o organizație non-profit înființată în 1995 în orașul Medgidia, Constanța, și ulterior mutată în București. Misiunea noastră este reflectată în deviza "Prietenul la nevoie se cunoaște", care a ghidat toate activitățile și proiectele desfășurate de-a lungul anilor. În această perioadă îndelungată, ne-am dedicat sprijinirii persoanelor aflate în medii defavorizate, concentrându-ne asupra copiilor, bătrânilor și persoanelor cu dizabilități.

Un exemplu notabil este proiectul "Un Paște mai bun", inițiat în 2019, în cadrul căruia au fost distribuite anual până în prezent 27.815 de pachete cu alimente către familii din toate județele țării în perioada sărbătorilor pascale.

Alte proiecte remarcabile din ultimii ani: În 2022, au fost trimise 75 de tone de alimente către 5000 de familii de refugiați din Ucraina, au fost oferite haine pentru peste 8000 de persoane. În 2023, au fost ajutate 1500 de familii refugiate în Grecia și 3000 de persoane afectate de cutremurele din Turcia și Siria

Adresă:

Sos. Colentina, nr 64 B, sector 2 Bucuresti

Telefon: 0213355858
Contact: Elena Popa
Website: https://tuna.ro/