Drepturile omului

Campania womenarenotobjects

Perioada: 17.06.2020 - 31.12.2022 Activ în Brasov Covasna
70,00 Lei
Sumă target: 1200 Lei
Donează

Descriere

Campania #womenarenotobjects face parte din proiectul demarat de asociatia noastra, care are ca scop militarea pentru drepturile femeilor. In prima etapa Asociatia Izsak Muvek va lipi 200 de afise, in limba maghiara și romana, in spatii publice. 

Articole externe

Scopul proiectului

Dorim sa transmitem un mesaj clar: nimeni nu are dreptul sa judece, sa atinga sau sa raneasca o femeie, doar pentru ca "nu e imbracat corespunzator". Am creat in prima etapa un afis, bilingv, scurt si la obiect. 

Cui donez?

Beneficiarul direct este Asociatia, iar beneficiarul indirect este comunitatea. 

De ce să donez?

Ajutati-ne sa tiparim mai multe afise, sa inchiriem spatii publicitare! Mai multe resurse financiare inseamna mai multa vizibilitate pentru mesajul nostru.

3576 vizualizări

ONG - Asociatia Izsak Muvek

Înfiinţat în aprilie 2017, scopul Asociaţiei Izsak Muvek este de a ajuta nevoiaşii, oriunde, oricând şi oricum - după posibilităţi. 

Activitare principală: strângere alimente greu perisabile, şi împărţirea acestora în partneriat cu diferite organizații din județul Covasna 

 

Periodic avem şi alte activităţi, campanii (concursuri pentru elevi, campanii sociale sau de prevenţie, în diferite domenii). 

Susţinătorii noştri sunt, în primul rând, persoane fizice cu suflet mare. 

 

Adresă:

Asociaţia Izsak Muvek 

Sfântu Gheorghe 

str. Crângului nr. 22., bloc 24, ap. 5. 

jud. Covasna 

Telefon: 0725961709
Contact: Izsak Arnold Robert
Website: www.izsak.ro