Educație

Caravana MIA

Perioada: 17.06.2021 - 30.09.2021 Activ la nivel național
10,00 Lei
Sumă target: 8000 Lei
Donează

Descriere

CE ESTE CARVANA MIA? 

O mini tabără care se organizează în mai multe localități din România: Lipova, Fântânele, Nădlac, Curtici, Turda, Mihalț, Lazuri, Sinoe.

DE CE CARAVANA MIA? 

Pentru noi este foarte importantă colaborarea cu comunitățile locale, pentru a veni mai aproape de tineri și a dezvolta o legătură cu întreaga comunitate. Ne dorim să fim o binecuvântare și să facilităm întâlnirea tinerilor într-un cadru adecvat vârstelor lor și cu activități îndrăgite de ei, fiindcă au nevoie și de un alt context pentru a petrece timpul liber și în care să poată auzi Evanghelia, dar și mărturii despre felul în care Dumnezeu lucrează în viețile altor tineri.  

CUI SE ADRESEAZĂ? 

Copiilor și tinerilor cu vârstele cuprinse între 6 și 21 ani. 

Scopul proiectului

8000 lei pentru a ne putea organiza Caravana MIA în mai multe localități din România.

Cui donez?

Ne dorim ca tinerii și copii din această generație să beneficieze de ateliere care să le ofere o creștere armonioasă și echilibrată. Dezvoltarea spirituală a tinerilor pe care îi slujim este una dintre cele mai mari responsabilități ale noastre ca slujire. Încercăm să educăm, să îndrumăm și să dezvoltăm tinerii în credința lor prin multe dintre programele noastre, astfel încât să poată fi lideri activi în bisericile lor locale.

 

Cine suntem și ce facem - Totul despre MIA - Misiune în Actiune (misiuneinactiune.ro)

De ce să donez?

Pentru că cele mai frumoase amintiri din copilărie sau adolescență sunt din tabere și pentru a oferi posibilitatea unor copii și tineri din generația ecranelor să experimenteze, într-un mediu multicultural, interacțiunea cu alți tineri de vârsta lor.

Pentru ca să-i ajuți pe copiii care nu au posibilitatea să se înscrie la cursuri extra-curriculare de lucru manual, de engleză cu vorbitor nativ sau la un campionat sportiv.

681 vizualizări

ONG - Asociatia Crestina MIA

Asociația Creștină MIA, sau Misiune În Acțiune, are ca scop principal ca fiecare copil și tânăr din România sa se dezvolte pe plan fizic, emoțional și spiritual. 

Nevoia extraordinară 

Fiecare colț din România este plin de tineri care caută o șansă în viață, iar noi credem că fiecare dintre ei merită o șansă de a participa într-o tabără creștină.

Prin parteneriatele pe care le avem, dorim ca acești copii si tineri, care nu îsi permit financiar să poată participa la o saptămână de tabără, sa poata avea un context în care fiecare este:

PROVOCAT- să primească șansa unei relații personale cu Dumnezeu

ANGRENAT- în dezvoltarea pesonală și socială

CRESCUT- într-un context sănătos  din punct de vedere spirutual

EXPUS- unor activități unice în viață.

Având în vedere nevoia extraordinră, ne propunem să aducem “PACE“ în inimă pentru a oferi această șansă cât mai multor tineri ca să experimenteze dragostea lui Dumnezeu și a semenilor.

Adresă:

Sediu Social:Str. Topolovăț nr. 8, bl. TD 20, sc. A, et.7, ap. 48 , sector 6, București

Punt de lucru: Str. Amilcar Sandulescu nr. 3, sector 6, Bucuresti.

Telefon: 0766578603
Contact: Iulia Furtuna