Social

Casa Bunicilor

Perioada: 25.11.2015 - 24.07.2017 Activ la nivel național
200,00 Lei
Sumă target: 40000 Lei
Donează

Descriere

In fiecare an de Craciun, de Paste, de martisor - 8 martie  mergem in "Casa Bunicilor", in fapt Caminul de Batrani de la Mislea. Mergem cu un mic spectacol  adaptat momentul special in care suntem. Intotdeauna de 5 ani de cand organizam asemenea deplasari la bunici am dus cu noi bunatati dulci ( cozonaci, prajituri) si fructe portocale, madarine si martisoare.Suntem primiti cu povesti si zambete. Ne asteapta mereu! Anul acesta ajutati-ne sa avem bratele pline: zambetele le daruim noi din partea voastra, cozonaci, dulciuri si fructe le daruim impreuna. Sunt multi bunici, unii bolnavi, altii singuri...Haideti macar de Sarbatori sa-i ajutam din nou sa zambeasca!!! Haideti sa zambim impreuna cu cei 200 de bunici de la Mislea!!!

Scopul proiectului

40000 lei ne sunt necesari pentru achizitionarea unui 8+1, ca sa ne putem deplasa la caminul de batrani de la Mislea cu trupa de zmbete si totodata din acesti bani vom achizitiona si dulciuri, fructe si matisoare pentru cei 200 de batrani din centru la sarbatorile dintr-un an.  Vom incepe cu Craciunul.

Cui donez?

Asociatia noastra are cateva proiecte traditionale printre care de 5 ani ne ducem cu cadouri de Craciun in principal si daca putem de Paste sau de martisor- 8 martie la Caminul de batrani de la Mislea. Caminul de la Mislea are aproximativ 180-220 de batrani in ingrijire permaneta.  Acesti oamneni sunt importanti pentru noi, pentru ca si noi vom ajunge acolo, daca nu vom mai putea sa ne sustinem singuri si vom avea nevoie de ajutor. Cand esti tanar nu te gandesti ce iti rezerva viitorul. Am ajuns acolo o prima data, deoarece o membra a noastra avea o ruda internata la acest camin. Ne ducem mereu pentru ca ne-am atasat de acesti oameni si de cei care ii ingrijesc, care depun eforturi, care nu se pot plati in bani pentru a-ii sutine si a le arata ca ei, batranii sunt importanti inca.

De ce să donez?

Noi oferim o legatura peste generatii ce ne face pe toti mai buni. Ani la randul am reusit sa facem rost de bani, am fost acolo cu microbus, cu masini mici, cum am putut.  In afara de daruri si de munca voluntarilor nostri, care au pregatit momente frumoase. Cea mai mare problema a fost banii pentru transport. Cu 30000lei am achizitiona un 8+1, la mana a 2-a am realiza transportul la Casa Bunicilor si restul banilor pentru daruri/an. 

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
2329 vizualizări

ONG - Zonta Club Ploiesti

"Advacing the Status of Women Worldwide"
Promovarea şi îmbunătăţirea statutului femeilor din România si din intreaga lume, în mediul economic, social, cultural şi educaţional, pe plan naţional şi internaţional, respectand principiul egalităţii de şanse şi recunoaşterea şi promovarea drepturilor acestora ca parte inalienabilă a drepturilor omului.
Membra a Zonta International
Adresă: 100137 Ploiesti str. Gageni nr. 65 Judetul Prahova Romania
Telefon: 0722610309
Contact: Otilia Radu