Drepturile omului

Centru de consiliere pentru victimele traficului de persoane

Perioada: 04.01.2016 - 31.12.2017 Activ în Buzau Dâmbovita Prahova
200,00 Lei
Sumă target: 5000 Lei
Donează

Descriere

Copilul de le semafor, care cerseste un ban pentru mancare, este victima traficului de persoane de cele mai multe ori. Banul pe care-l primeste de la tine nu ajunge sa fie folosit de acel copil. Dai bani, practic, unor brute care profita de bunatatea sufletului tau.

Doneza aceaisi suma de bani si noi il ajutam sa devina un om bun pentru societate si pentru tine.

Traficul de persoane prin formele sale de manifestare continuă să fie unul dintre fenomenele sociale cu o acoperire globală care aduce importante prejudicii morale, psihice şi fizice victimelor sale şi nu numai.

http://acumaidc.ro/crt.html#trafic 

Articole externe

Scopul proiectului

Crearea unui centru de consiliere pentru victimele traficului de persoane din zona Prahova, Buzau, Dambovita.

Cui donez?

Donatiile vor fi folosite pentru consilierea unui numar de 40 de victime.

Pese 100 de persoane se afla acum in monitorizarea institutiilor publice. Din pacate, cele mai multe victime nu reclama sau isi retrag reclamatia cu privire la traficant si la faptele acestuia. Centru de consiliere are rolul de a da increderea in faptul ca se poate si ca sunt protejate de cei din jurul lor. 

De ce să donez?

Acest serviciu social nu exista in Buzau, Prahova, Dambovita si este foarte mare nevoie de el. Salvam vieti, salvam oameni, de foarte multe ori victimele sunt copii.Facem asta deja prin campaniile de informare si prevenire in liceele din Prahova, Dambovita, Buzau. Am informat peste 4000 de tineri cu privinre la riscurile traficului de persoane. Proiectul este condus si coordonat de asistenti sociali profesionisti, psihologi si asisteti medicali.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
3080 vizualizări

ONG - Asociaţia pentru Iniţiativă şi Dezvoltare Continuă

Asociatia  are ca misiune dezvoltarea serviciilor de calitate si a mecanismelor de solutionare a problemelor pentru a pune in valoare, a promova si a sustine potentialul uman din cele mai diversificate contexte si etape de viata.
  1.  
Adresă: Adresa de lucru Asociatia pentru Initiativa si Dezvoltare Continua Str. Ionescu Toma, Dr., 27, (Liceul Ucecom Spiru Haret) Ploiesti, Prahova, 100170, Romania
Telefon: 0731622371
Contact: Alexe Dumitru