Sanatate

Centrul Rezidential pentru Copilul cu dizabilitati

Perioada: 20.06.2019 - 24.06.2019 Activ în Neamt
0 Lei
Sumă target: 9000 Lei

Descriere

Echipa "Inimi calde" va propune sa ajutam impreuna semeni ai nostri care s-au nascut altfel decat noi ceilalti. Este vorba despre 44 de copii nascuti cu handicap, locomotor, mental, sau cu autism, care sunt ingrijiti in Centrul Rezidential pentru copii cu handicap Neamt. Prezinta tulburari senzoriale, de comportament si manifestari specifice autismului si au mare nevoie de un Cabinet psihologic special si un cabinet de kinetoterapie care sa le poata sustine dezvoltarea manualitatii, a perceptiilor si adaptarea la o viata cat mai apropiata de normal. Sansa acestor copii, precum si a viitorilor copii care se vor naste in judetul Neamt cu probleme similare este de a dota Centrul in care ei sunt ingrijiti cu instrumentele necesare dezvoltarii lor la un maxim de potential.

Scopul proiectului

Infiintarea unor Cabinete speciale de psihologie si kinetoterapie la Centrul Rezidential al Copilului cu dezabilitati din Piatra Neamt.

Proiect finalist in Brutaria cu Fapte Bune.

Cui donez?

Copiilor abandonati de familii in acest Centru, pentru ca familiile lipsite de posibilitati materiale nu isi pot asuma ingrijirile speciale de care au nevoie acesti copii, care prezinta tulburari senzoriale, de comportament si cu autism, cu varste cuprinse intre 3-18 ani de la unicul Centru Rezidential pentru copii cu handicap din Piatra Neamt.

De ce să donez?

Din solidaritate sociala, pentru ca acesti semeni ai nostri vor fi dependenti de ingrijirea unui tert in cazul in care nu au formate deprinderi prin care sa se poata ingriji singuri: sa se spele, sa se imbrace, sa manance singuri. Sansa acestor copii, precum si a viitorilor copii care se vor naste in judetul Neamt, cu probleme similare este de a dota Centrul cu instrumentele necesare dezvoltarii lor. Cu un gest mic putem face o fapta mare!

1735 vizualizări

ONG - Centrul Rezidential pentru Copilul cu dizabilitati

Echipa "Inimi calde" va propune sa ajutam impreuna semeni ai nostri care s-au nascut altfel decat noi ceilalti. Este vorba despre 44 de copii nascuti cu handicap, locomotor, mental, sau cu autism, care sunt ingrijiti in Centrul Rezidential pentru copii cu handicap Neamt. Au varste cuprinse intre 3-18 ani si sunt abandonati de familii in acest Centru, pentru ca familiile lipsite de posibilitati materiale nu isi pot asuma ingrijirile speciale de care au nevoie acesti copii. Prezinta tulburari senzoriale, de comportament si manifestari specifice autismului si au mare nevoie de un Cabinet psihologic special si un cabinet de kinetoterapie care sa le poata sustine dezvoltarea manualitatii, a perceptiilor si adaptarea la o viata cat mai apropiata de normal. Sansa acestor copii la o viata cat mai apropiata de normal, precum si a viitorilor copii care se vor naste in judetul Neamt cu probleme similare este de a dota Centrul in care ei sunt ingrijiti cu instrumentele necesare dezvoltarii lor la un maxim de potential.

Adresă:

Piatra Neamt

Telefon: 0740461037
Contact: Elena Iuliana Craiu