Educație

Centrul de Tineret Suceava, incalzit in sezonul rece

Perioada: 20.12.2023 - 31.12.2023 Activ în Suceava
0 Lei
Sumă target: 8000 Lei

Descriere

Centrul de Tineret Suceava este un spațiu amenajat în 2022 de către Fundația Județeană pentru Tineret Suceava și oferit gratuit tinerilor între 14-35 ani, situat pe strada Mihai Viteazul nr.40 în municipiul Suceava, unde aceștia pot să se întâlnească, să inițieze și să participe la activități educative și recreaționale, alături de lucrători de tineret voluntari.

Tinerii care s-au implicat în cadrul acestui spațiu consideră că centrul de tineret are la baza funcționării sale respectul și relațiile de prietenie dintre oameni, fiind un spațiu în care fiecare are dreptul la opinie și poate să vină cu idei și sugestii de activități pentru a crea un viitor mai bun, un spațiu care te ajută să ieși din zona de confort prin a participa activ și a cunoaște oameni noi.

Scopul proiectului

Vom utiliza donațiile primite pentru a acoperi cheltuielile de funcționare ale Centrului de Tineret Suceava, plecând în primul rând de la a putea furniza căldură tinerilor în acest spațiu, în perioada sezonului rece 2023-2024.

Cui donez?

Fundația Județeană pentru Tineret Suceava

CIF 38203800

Str. Mihai Viteazul nr. 40, mun. Suceava

De ce să donez?

Pentru a putea menține funcționarea gratuită a centrului de tineret în perioada sezonului rece (sărbători, vacanță școlară) avem nevoie de sprijinul vostru! Orice sumă donată e un pas făcut spre a menține în continuare deschis spațiul și a putea desfășura activități interactive și diversificate care să îi sprijine pe tinerii suceveni să se dezvolte, să devină responsabili și să lucreze în echipă.

95 vizualizări

ONG - Fundatia Judeteana pentru Tineret Suceava

Fundația Județeană pentru Tineret Suceava este structura neguvernamentală pentru tineret, persoană juridică de drept privat și de utilitate publică, autonomă, apolitică și fără scop lucrativ, constituită în baza prevederilor Decretului-Lege nr. 150/1990 privind înființarea fundațiilor pentru tineret, unice la nivelul fiecărui judeţ şi al municipiului Bucureşti, coroborat cu prevederile art. 13 alin (1) din Legea nr. 350/2006 - Legea Tinerilor. Adunarea generală este constituită din reprezentanţii ONG-urilor de tineret cu sediul în județul Suceava care îşi exprimă adeziunea la scopul FJT Suceava și îndeplinesc criteriile de admitere.

Scopul structurii este de a realiza şi finanţa programe, proiecte şi activităţi adresate nevoilor tinerilor şi structurilor asociative de şi/sau pentru tineret din judeţul Suceava, care pot rezolva probleme cu care se confruntă comunitatea din care fac parte.

Adresă:

Municipiul Suceava, strada Mihai Viteazul nr. 40, județul Suceava

Telefon: 0747462195
Contact: Vlad-Alexandru Grosar