Social

Centrul de Vara

Perioada: 24.06.2013 - 14.09.2013 Activ la nivel național
2565,00 Lei
Sumă target: 30000 Lei
Donează

Descriere

Scopul proiectului: dezvoltarea abilităţilor de viaţă independentă prin activităţi specifice.

Obiectiv: Dezvoltarea capacităţii de relaţionare şi comunicare adecvată a copiiilor cu TSA din cadrul Centrului de Zi prin activităţi diverse care imită cât mai fidel situaţiile sociale.

Activităţi de grup:cercul de dimineaţă; sesiuni de logopedie, kinetoterapie, art- terapie, meloterapie, centre de studiu, jocuri în aer liber, servirea mesei împreună, pregătirea pentru integrare şcolară.

Noutatea acestui an: saptamanal sesiuni de olarit la Casa Olarului, calarie si activitati sportive.

Articole externe

De ce să donez?

Ajuti 55 de copii sa-si petreaca vara intr-un mod placut si util. Si ei merita o vacanta minunata!
1069 vizualizări

ONG - Asociatia Autism Baia Mare

Autism Baia Mare este o asociaţie înfiinţată de părinţi în 2008 care desfăşoară activităţi pentru a îmbunătăţi condiţiile de viaţă şi adaptabilitate socială a copiliilor cu TSA. Calitatea serviciilor oferite a permis acreditarea servicii sociale destinate copiiilor cu dizabilităţi. În cadrul Centrului de Zi oferim servicii de intervenţie pentru copii în scopul recuperării acestora, consilierea familiei, activităţi de socializare, integrare şcolară. Activitatea curentă: organizarea terapiei necesare recuperării copiilor cu impact direct asupra dezvoltării acestora; sensibilizarea publicului larg şi promovarea asociaţiei şi a sponsorilor; atragerea de fonduri pentru susţinerea activităţii.

Adresă: Baia Mare, str. Victor Babes, nr.52
Telefon: 0751089520
Contact: Sztrelenczuk Iolanda