Partener de implementare

Închis

Mediu

Centrul de vizitare Oltenia de sub Munte

Asociatia Kogayon

Suma target

40.005 RON

800.000 RON

919 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Centrul de vizitare al Olteniei de sub Munte, va fi un nucleu de coordonare al ecoturismului zonei, al promovarii valorilor naturale, in special al celor doua arii naturale protjate in a caror admnistrare suntem implicati (Parcul National Buila-Vanturarita si Rezeratia Naturala a Trovatilor), al promovarii si valorificarii obiceiurilor si ocupatiilor traditionale, un centru de educatie ecologica si o platforma a dezvoltarii durabile a zonei. Va fi o cladire publica deschisa oricui, construita cu metode, tehnici si materiale locale traditionale, dar moderna si functionala, promotoare a energiei si tehnicilor verzi. Exista deja terenul, au fost facute studiile tehnice si cel de prefezabilitate.  

Detalii proiect

Aria de acoperire

Vâlcea

Perioada donații

01.06.2011 - 31.10.2017

De ce să donez?

Pentru a sprijini realizarea acest centru multifunctional in folosul naturii, comunitatilor locale, copiilor, vizitatorilor. Pentru a ajuta la dezvoltarea ecoturimului unei zone cu foarte mare potential. Pentru a fi implicati intr-un proiect de succes, promotor al valorilor naturale, al celor cultural-istorice, al istoriei si viitorului in maniera durabila.

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatia Kogayon

Asociatia Kogayon este organizatie de protectie a mediului, formata 100% din voluntari. Asociatia a infiintat si administreaza ca partener Parcul National Buila-Vanturarita si este custodele Rezervatiei Naturale Muzeul Trovantilor Costesti. Am realizat peste 20 proiecte vizand infrastructura turistica, educatia ecologica, informarea si constientizarea vizitatorilor si comunitatilor locale, promovarea, monitorizarea si cercetarea zone. In 2008 am reusit printr-o campanie sa oprim initiativa legislativa a politicienilor care doreau vanatorea in parcurile nationale.