Social

Cladim o viata ECO si SAFE pentru mame si copii abuzati

Perioada: 06.06.2019 - 30.09.2019 Activ în Giurgiu
1685,00 Lei
Sumă target: 14000 Lei
Donează

Descriere

Proiect finalist in Brutaria de Fapte Bune

Asezamantul Social ”Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil”- Asociatia Letca Noua este destinat mamelor si copiilor victime ale violentei in familie. Obiectivul asezamantului este reintegrarea socio-profesionala a femeilor. Sunt sprijinite in terminarea studiilor si efectuarea cursurilor de calificare, astfel incat sa dobandeasca o viata independent si sigura, pentru ele si copii.

Scopul proiectului

Femeile din acest centru si copiii lor au nevoie de o viata normala – educatie pentru copii, acces la un loc de munca decent pentru mame, o viata sociala normala. Intr-un cuvant, acces la o viata demna pentru tinerele femei si mame. Pentru asta, au nevoie de un lucru simplu, pe care noi il luam ca pe un bun garantat: apa calda!

Cui donez?

Beneficiarii directi sunt mamele si copiii gazduiti in Asezamantul Social „Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil”- Asociatia Letca Noua.

De ce să donez?

Apa calda inseamna igiena, curatenie si confort. Ceea ce inseamna o sanatate mai buna si o relationare sociala mai buna.

In prezent sursa pentru apa calda sunt boilerele electrice, care genereaza sume foarte mari pentru energia electrica, iar consumul mare de apa duce la uzura rapida si cheltuieli cu inlocuirea pieselor.

Astfel, economisirea cheltuielilor cu apa calda, produsa azi cu dispozitive electrice, va putea oferi un nivel de trai mai bun.

 

1747 vizualizări

ONG - Asociatia Letca Noua

Asezamantul Social Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil din Com. Slobozia, Jud. Giurgiu, ca punct de lucru al Asociatiei Letca Noua, a luat fiinta in toamna anului 2009 si este destinat victimelor violentei in familie. Serviciile acordate constau in: primire si gazduire temporara, asistenta medicala si ingrijire, consiliere psihologica, consiliere juridica, consiliere duhovniceasca, iar obiectivul centrului este reintegrarea socio-profesionala a beneficiarilor.

Adresă:

Comuna Slobozia, Str. Giurgiului nr. 400, judetul Giurgiu

Telefon: 0769683407
Contact: Veronica Stefan