Social

Clubul de integrare pentru refugiati

Perioada: 20.06.2018 - 23.06.2019 Activ în Bucuresti
350,00 Lei
Sumă target: 90000 Lei
Donează

Descriere

În urma activităților umanitare ale ADRA România în taberele de refugiați din Grecia și Irak, voluntarii noștri doresc să facă ceva și pentru refugiații care sunt în țara noastră. Din observațiile noastre, una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă aceștia este dificultatea în învățarea limbii române (aceasta fiind foarte necesară în toate contextele importante: angajare, închiriere de locuință). Cluburile pentru refugiati vor consta în cursuri de limba română, engleză și arte ce se vor desfășura timp de 3 ore în fiecare zi de miercuri și duminică în perioada 20 iunie 2018 - 23 iunie 2019. Voluntarii noștri sunt un grup entuziast de români și arabi, cu multă dragoste pentru copii și tineri.

Articole externe

Scopul proiectului

Oferirea de sprijin educațional și spihologic prin cursuri gratuite pentru 100 de copii si tineri refugiați dar și consiliere și ajutor umanitar, pentru o perioadă de un an.

Cui donez?

Prin oferirea accesului la educație sprijinim facilitarea procesului de integrare a copiilor refugiați din București. 
Toată suma donată va fi folosită exclusiv pentru proiect (materiale, transportul copiilor, o tabără de un weekend pentru refugiați)
.

De ce să donez?

Beneficiarii proiectului sunt copii și tineril refugiați din București.

2792 vizualizări

ONG - AGENTIA ADVENTISTA PENTRU DEZVOLTARE, REFACERE SI AJUTOR

ADRA România este o organizaţie neguvernamentală şi nonprofit, care are ca obiect de activitate ajutorarea persoanelor aflate în dificultate de pe întreg cuprinsul ţării.

Din noiembrie 2003, ADRA România a devenit membru al Federaţiei Organizaţiilor Neguvernamentale şi pentru Protecţia Copilului (FONPC).

Răspunsul prompt cu care ADRA a intervenit la nevoile oamenilor de pe întreg globul, i-a conferit, în 1997, statutul de membru consultativ în Consiliul Economic şi Social al Naţiunilor Unite (ECOSOC).

ADRA este una dintre cele mai răspândite organizaţii non-guvernamentale din lume, cu o prezenţă activă în peste 130 de ţări, şi se conduce după o filosofie care îmbină compasiunea cu spiritul practic, adresându-se oamenilor în nevoie, fără să facă deosebire de ordin rasial, etnic, politic sau religios.

Adresă:

B-dul Pache Protopopescu No. 85, Sector 2 Bucuresti, Romania, Cod 021401

Telefon: +40212525117
Contact: Monica Brinceanu
Website: www.adra.ro