Educație

Concursul GREPIT, editia a X-a

Perioada: 27.07.2017 - 10.09.2017 Activ în
70,00 Lei
Sumă target: 15000 Lei
Donează

Descriere

GREPIT este un concurs adresat tinerilor cu vârste între 14 și 20 de ani, structurat sub forma unui concurs de proiecte cu categorii variate. Cele mai bune proiecte vor participa între 4 și 7 septembrie la etapa finală de la complexul Satul Prunilor, județul Dâmbovița.

Articole externe

Scopul proiectului

Dorim să oferim o experienţă (non-formală) de învăţare complementare sistemului public menit să dezvolte competențe tehnologice, să stimuleze învăţarea multidisciplinară, bazată pe lucrul în echipă şi să ducă la dezvoltarea unor proiecte proprii în domeniul STEM (în special tehnologii informatice).

Cui donez?

Beneficiarii direcți sunt 50 de tineri cu vârste cuprinse între 14 și 20 de ani, pasionați de domeniul IT. 

De ce să donez?

# Pentru a susține participarea (masă și cazare) a 50 de tineri la un eveniment național pe durata a 4 zile, unde participanții vor avea acces prezentări din partea unor firme de IT,  la ateliere de lucru și schimburi de experiențe. 
# Pe lângă partea educațională, în cadrul evenimentului, vor fi premiate cele mai bune proiecte înscrise în cadrul celor două categorii competiționale: software și electronică.

922 vizualizări

ONG - GREPIT

GREPIT a fost fondat în 2007 din dorința de a oferi tinerilor pasionați de IT oportunități alternative de învățare, în special prin intermediul concursului de proiecte IT.

În decursul celor 10 ani de activitate, am organizat 9 ediții ale concursului, 6 ediții ale Festivalului de Tehnologii Informatice și 7 conferințe GREPIT Next pentru promovarea STEM, 2 grupuri de studiu și ne-am implicat în realizarea și dezvoltarea unor platforme pentru elevi și profesori.

 

Adresă:

Botoșani, 1 Decembrie, nr. 79, jud. Botoșani

Telefon: +40752091605
Contact: Doru Ștefănescu
Website: www.grepit.info