Social

Craciun 2020

Perioada: 18.11.2020 - 25.12.2020 Activ la nivel național
340,00 Lei
Sumă target: 7000 Lei
Donează

Descriere

La sfârșitul unui an altfel, copiii din familiile defavorizate socio-economic se așteaptă ca și Crăciunul să fie la fel de trist. Fără dulciuri, fără cadouri, fără haine noi, și așa nu merg la școală. Poate, totuși, vor avea ceva bun de mâncare. Și căldură în casă.

Ține de oricare dintre noi să putem schimba această imagine. Cu o donație, oricăt de mică, ajutați ca un copil să primească un pachet cu alimente necesare, dulciuri, și o jucărie sau hăinuță nouă, în funcție de nevoia identificată. Necesar pentru 50 de copii din familii sărace, ce trăiesc în sate din Ialomița, dar și în jurul Bucureștiului. 

Scopul proiectului

Pregătire pachete de Crăciun pentru 50 de copii din familii cu posibilități reduse.

Cui donez?

50 de copii selectați din familii sărace așteaptă luna decembrie fără speranța că vor găsi cadouri sub brad. Pentru ei vom pregăti pachete cu dulciuri, alimente greu perisabile, și cadouri.

De ce să donez?

Pentru ca cei 50 de copii selectați din familii sărace să aibă parte de un Crăciun normal.

540 vizualizări

ONG - Asociatia EPCA

Dupa 10 ani de voluntariat in diverse institutii, ideea deschiderii unui ONG a venit natural. Dorinta de a ajuta a existat intotdeauna in noi, insa posibilitatea deschiderii acestui ONG s-a conturat pe parcurs, pornind de la discutii legate de experientele noastre profesionale si nemultumiri fata de ce vedem in jur, astfel ne-am reunit in aceasta formula: Adriana, Claudia si Florentina.

Lucrand deja cu copii din centre de plasament, am observat dorinta lor de a participa la diverse activitati (cursuri dans, pictura, etc). Astfel de activitati contribuie la dezvoltarea armonioasa a personalitatilor lor, prin faptul ca socializeaza, se simt inclusi si acceptati de ceilalti, invata lucruri noi, se simt apreciati, importanti.

Am decis sa abordam domeniul dezvoltarii personale si educationale prin cursuri non formale atat pentru copii cat si pentru adulti.

Adresă:

Mun.Bucuresti, Sector 3, Str. Armenis, nr 8-10.

Telefon: 0721574912
Contact: Dan Florentina