Educație

DIGITAL WORLD BOOK

Perioada: 29.05.2019 - 30.06.2019 Activ în Tulcea
2230,00 Lei
Sumă target: 7000 Lei
Donează

Descriere

Digitalizarea este o constanta dezvoltata la nivel macro, in majoritatea tarilor U.E. Posibitatea centralizarii studiilor, colectiilor de carti, in mediu digital, cat si studierea, conspectarea online a cartilor, este un aspect devenit demult firesc in aceste tari. In Romania, Biblioteca in sine este inca un mediu traditional, in care volumul urias de informatii e gestionat la nivel letric,  ingreunand orice fel de studiu si cercetare. La un click distanta avem sansa sa oferim toate acestea, dar cel mai important este sa educam Romania, in spiritul digitalizarii, deoarece acest nivel de educare este    inca la un nivel foarte scazut. Iar tineretul solicita constant, prin toate actiunile intreprinse, o educare, dar si parghii de digitalizare in activitatile intreprinse.

Scopul proiectului

Realizarea unei Sali DIGITAL WORLD BOOK, loc 100% online de studiu, dar si de cursuri derulate de biblioteca, in parteneriat cu BCR si ISJ, cursuri informatica, operare PC, educatie financiare si internet banking.

Proiect finalist in Brutaria de Fapte Bune

Cui donez?

Asociatia si-a concentrat atentia pe promovarea istoriei culturale zonale, pe incurajarea actiunilor culturale, in care de interes central au fost mereu copiii. Asociatia constata, in ultimii ani, ca noile generatii de copii sunt asimilate, in multe componente educationale, mediului online, iar cerintele de dezvoltare si educare sunt cele care vizeaza digitalizarea. Astfel ca asociatia promoveaza si sustine necesitatea infiintarii unei zone de excelenta de studiu, cercetare si dezvoltare a tinerilor, 100% online.    

De ce să donez?

In fiecare joi, vor avea loc cursuri de educatie financiara. Estimam ca pana la finele anului sa fie cursati aprox. 500 elevi. Odata pe luna, ultima vineri e dedicata Digital Banking, in baza parteneriatului dintre Biblioteca Judeteana si ISJ. Estimam 120 liceeni instruiti la nivel de excelenta in internet banking. De retinut ca 2019 este ANUL CARTII. Se estimeaza ca nr elevilor ce vor apela intr-un an, la serviciile DWB, va fi de aprox 2.500.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
2048 vizualizări

ONG - Asociatia social-culturala Emanoil St. Bogatu

De la infiintare Asociația social - culturală ,,Emanoil Șt. Bogatu” a fost implicată permanent în crearea si derularea de programe, acțiuni și activități, întâlniri, mese rotunde, simpozioane cu tematică cultural-educativă, social-civică, media, istorică, muzical-artistică și de dezvoltare personală în parteneriat cu instituții publice locale (Primăria Tulcea, Biblioteca Județeană ,,Panait Cerna” – Tulcea, ICEM Tulcea), instituții școlare, religioase, sau ONG-uri locale (NOROC, Pro Noviodunum, etc). Asociatia si-a concentrat atentia permanent pe promovarea istoriei culturale zonale, pe incurajarea actiunilor culturale, in care de interes central au fost mereu copiii și tinerii. Asociatia a constatat în urma derularii activităților din ultimii ani, ca noile generatii de copii sunt asimilate, in multe componente educationale, mediului online, iar cerintele de dezvoltare si educare sunt cele care vizeaza digitalizarea.    

Adresă:

Str. Sălciilor nr. 10, Camera 1, Mun. Tulcea, Jud. Tulcea                                                

Telefon: 0740365142
Contact: Neculai Felix Lucian