Sanatate

DONEAZA PENTRU VIATA

Perioada: 31.03.2020 - 31.05.2020 Activ la nivel național
10100,00 Lei
Sumă target: 300000 Lei
Donează

Descriere

 

              Bârladul este un oraş-municipiu cu o mare tradiţie in activităţile de voluntariat şi mecenat. În decursul timpului, concitadini de-ai noştri şi-au donat o parte din  resursele materiale si financiare pentru a-şi ajuta semenii şi a dezvolta comunitatea. Astfel, in Bârlad s-au construit instituţii de invăţământ, biblioteci, spitale şi alte edificii culturale şi sociale, cu fonduri donate cu generozitate de locuitorii si nativii acestui oraş. Chiar Spitalul Municipal Elena Beldiman, pe care vrem să-l sprijinim prin acest proiect, a fost construit datorită donatorilor din urbea noastra. Vrem sa continuăm această tradiţie laudabilă prin iniţierea proiectului  DONAŢI PENTRU VIATĂ,  atât de necesar  în aceste momente grele pentru noi toţi.

Scopul proiectului

Scopul proiectului

 

Dorim să achiziţionăm cu fondurile donate cu generozitate  de dumneavoastră, in limita sumelor colectate,

  • ventilatoare pulmonare
  • monitoare pentru supravegherea functiilor vitale

Viaţa şi sănătatea celor de lângă noi, depinde de un gest umanitar natural si altruist făcut de fiecare român, cu adevărat patriot.

Cui donez?

Cui să donez

Donăm impreună pentru bunicii noştri, parinţii noştri, fraţii si surorile noastre, partenerii de viaţă, copiii noştri, pentru prietenii noştri, pentru toţi cei cunoscuti şi necunoscuţi şi, cine ştie, poate chiar pentru noi.

De ce să donez?

 

Pandemia COVID-19 ne-a surprins pe toţi, mai ales pe autoritaţi. Spitalul din Barlad a fost desemnat spital de suport COVID-19, ceea ce inseamnă că toate persoanele contaminate cu acest virus din judetul Vaslui vor fi internate și tratate aici.

 Viaţa si sănătatea noastrş si a semenilor noştri  pot depinde de fiecare dintre noi.

4332 vizualizări

ONG - CLUB ROTARY BARLAD

    Rotary Bârlad a fost fondat în 2002 cu scopul de a ajuta comunitatea locală. 

    O atenție deosebită a fost acordată în decursul anilor Spitalului Municipal ”Elena Beldiman” din Bârlad. Cea mai mare investiție făcută de Club cu ajutorul comunității locale și a unui Club Rotary din USA a fost achiziționarea unui echipament pentru operații laparoscopice, în valoare de 80.000 $.

     În cadrul proiectului "DONEAZĂ PENTRU VIAȚĂ", Rotary Club Bârlad a achiziționat 20 de monitoare de supraveghere a funcțiilor vitale de înaltă performanță tehnică, pentru achiziționarea cărora a fost necesar un Global Grant realizat în colaborare cu cluburi Rotary din România, USA si CANADA în valoare de 43.000 $.

     O atenție deosebită a fost acordată în fiecare an elevilor din Bârlad care au obținut rezultate remarcabile la olimpiade, aceștia fiind premiați financiar cu sume consistente.           

     Clubul Rotary Bârlad va continua să sprijine, școlile, grădinițele, instituțiile sanitare și culturale din Bârlad.

Adresă:

MUN. BARLAD JUD. VASLUI

STR. DR. WEINFELD NR.2

Telefon: 0740038503
Contact: VASILE PINTILIE