Sanatate

Da START faptelor bune pentru proiectele MagiCAMP, la Crosul Campionii Sanat...

Perioada: 06.04.2019 - 29.12.2019 Activ în Bucuresti
6400,00 Lei
Sumă target: 50000 Lei
Donează

Descriere

Primele tabere MagiCAMP pentru copii cu afecțiuni medicale grave au adus cu ele, dincolo de emoțiile copleșitoare,  descoperirea nevoilor uriașe pe care ei și familiile lor le au. 

Anul trecut, peste 300 de copii cu afecțiuni oncologice, cu arsuri sau care au pierdut pe cineva drag au venit în taberele MagiCAMP. În completarea taberelor MagiCAMP, unde copiii vin fără părinți, am creat MagicTICKET. O vacanță pentru copii și părinți în care să redescopere bucuria de a fi familie. MagicBOX este un ajutor lunar care pleacă spre familiile extrem de greu încercate. Petrecând mult timp în spital cu ei, le-am cunoscut familiile. Ne-am dat seama imediat și cât de debusolate sunt și câtă nevoie au de îndrumarea unui terapeut. Așa a apărut Centrul de consiliere psihologică pentru părinți și copii.

 

Scopul proiectului

Crosul Campionii Sănătăţii ediția a XI-a este un eveniment sportiv de fundraising care va activa comunitatea să se alăture demersurilor de susţinere şi de întrajutorare a celor mai vulenrabli dintre noi: copiii bolnavi şi familiile acestora din asociația MagiCAMP.

Cui donez?

Toate fondurile obținute din taxa de înscriere și din donații vor merge integral către beneficiarii proiectelor MagiCAMP.

De ce să donez?

  • Peste 500 de cazuri noi de cancer infantil sunt identificate anual în România. Azi, 8 din 10 copii supraviețuiesc.
  • Pentru copil și pentru familia lui, cancerul înseamnă o schimbare radicală a modului de viață.
  • Peste 70% dintre copii diagnoscați cu cancer provin din familii cu o situaţie financiară modestă.
  • Când un copil e diagnosticat cu cancer, resursele familiei, și așa limitate, devin absolut insuficiente.
3056 vizualizări

ONG - Asociatia MagiCAMP

MagiCAMP a început ca o tabără. Una specială, pentru copiii cu afecțiuni grave de sănătate. Copiilor cărora le este greu, copiilor cărora boala le-a furat copilăria, MagiCAMP le oferă ceea ce merită: Joacă la greu. 
 
MagiCAMP este între timp un ecosistem de proiecte care vin în ajutorul acestor copiilor și al familiilor lor. MagicHOME, MagicBOX, MagicTICKET, MagiCALL sunt proiectele prin care împreună îi putem ajuta să depășească încercări pe care cei mai mulți dintre noi nu ni le putem nici măcar imagina.  
 
We are MagicMakers. Magic is something you make!
Adresă:

Str.Noua, nr 12, Com Branesti, jud. Dambovita

Telefon: 0724292672
Contact: Andreea Brinzoiu
Website: www.magicamp.ro