Protecția animalelor

Doneaza o casa pentru un catel

Perioada: 01.12.2020 - 01.02.2022 Activ în Galati
2400,00 Lei
Sumă target: 20000 Lei
Donează

Descriere

ROLDA doreşte să sprijine proprietarii de animale din comunităţile sărace din zona rurală, pentru a le oferi atât lor cât şi animalelor o şansă la o viaţă mai bună. Proiectul “donează o casă pentru un căţel” are ca scop protejarea animalelor în perioadele cu temperaturi extreme sau condiţii meteo nefavorabile.

O căsuţă este suficientă pentru a oferi adăpost pentru doi căţei, ţinându-i departe de capriciile vremii şi bolile pe care acestea le pot cauza. Astfel, oferind unei familii sărace o singură căsuţă, îi puteţi scuti de preţurile piperate ale tratamentelor veterinare pentru boli cum ar fi pneumonia ( care apare la temperaturi scăzute şi în condiţii de umezeală) sau insolaţia ( care la animale poate fi mortală). Ţelul este 400 de căsuţe şi îl putem atinge cu ajutorul dumneavoastră!

Articole externe

Scopul proiectului

Scopul campaniei ROLDA “donează o casă pentru un căţel” este să strângă suficiente fonduri pentru a oferii 400 de căsuţe proprietarilor de animale din comunităţile sărace, asigurând adăpost pentru 800 de căţei. De asemenea, campania susţine proprietarii fără multe posibilităţi materiale, scutindu-i de numeroase vizite la veterinar.

Cui donez?

ROLDA este o organizaţie nonprofit cu peste 15 ani de experienţă în salvarea şi reabilitarea animalelor aflate în suferinţă. ROLDA activează deja în afară dar organizaţia aspiră să ajute şi să susţină comunităţile româneşti aflate în nevoie, care nu îşi pot permite să ofere animalelor un adăpost sau acces la servicii veterinare costisitoare

Una din campaniile propuse de ROLDA pentru a ajuta atât animalele cât şi comunitatea este cea de a oferi proprietarilor de animale din comunităţile sărace o căsuţă ce poate adăposti doi căţei de intemperii, protejându-le starea de sănătate şi minimalizând nevoia vizitelor la veterinar pentru boli şi afecţiuni cauzate de temperaturi extreme sau condiţii neprielnice.

De ce să donez?

Donezi dacă vrei să ajuţi atât animalele aflate în suferinţă cât şi proprietarii de animale fără fonduri suficiente să le ofere un adăpost. O donaţie înseamnă un pas spre oferirea unei căsuţe ce poate proteja doi căţei de frig, ploaie şi de soarele arzător al verii, îmbunătăţindu-le calitatea vieţii şi menţinându-le sănătatea. O donaţie poate însemnă pentru o familie săracă scutirea de numeroase cheltuieli pe care nu şi le permite.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
5972 vizualizări

ONG - Fundatia ROLDA

Fundația ROLDA oferă, eficient și responsabil, asistență animalelor abandonate, fără stăpân, care au nevoie de tratamente veterinare de urgență, care necesită reabilitare și adăpost. Fundatia ROLDA este o organizație non guvernamentală, apolitică, înregistrată ca fundație în Registrul Fundațiilor și Asociațiilor de pe lângă Judecătoria Galați, dosar nr 5/PJ/2005; 30-1/1679, CUI 18416340.

Ajutăm animale care nu au nici o altă speranță. Cu oameni ca voi. Pentru comunitatea noastră.

Obiectivele noastre se concentrează pe salvarea animalelor fără stăpân, rănite sau aflate în pericol, reabilitarea lor, programe de sterilizare ale animalelor de companie din zonele rurale, programe sociale și educative.

Scurta prezentare video (engleza) Noi suntem #ROLDA

Cel mai ambițios proiect: Centrul de reabilitare și terapie PawzUp. Realizabil cu ajutorul oamenilor ca tine. Funcțional pentru intreaga comunitate datorită animalelor fără stăpân reabilitate. 

 

 

 

 

Adresă:

Sediul: Str Carol I nr 5, com. Smârdan, jud. Galați
Adresa de corespondență: Str. Feroviarilor nr 16, Bl. C2, ap. 18
800563 Galați

Telefon: 0748903612
Contact: Elena Daniela Costin
Website: https://rolda.ro