Sport

Dorinta de performanta in sah

Perioada: 16.01.2020 - 18.07.2020 Activ în Tulcea
550,00 Lei
Sumă target: 10000 Lei
Donează

Descriere

Prin tematica sa, proiectul ”Dorință de performanță  în șah” vine în sprijinul sportivilor tulceni ce-și doresc să facă performanță în „sportul minții”- șahul. Deoarece, șahiștii tulceni au obținut rezultate deosebite la Campionatele Naționale  de Șah pentru Copii și Juniori, unii dintre sportivi fiind componenți ai lotului național al României, încercăm prin derularea acestui proiect să susținem jucătorii de șah tulceni, prin participarea la Campionatele Naționale de Șah pe Echipe.


Anul trecut, echipele de fete 8 ani și 12 ani au obținut 6 medalii , titlul de campioană națională a României la șah blitz și titlul de vicecampioană națională la șah clasic.


Ne dorim ca anul acesta, Tulcea  să fie reprezentată de trei echipe la Campionatele Naționale de Șah pe Echipe.

Scopul proiectului

Avem ca obiectiv creșterea performanțelor tinerilor șahiști tulceni, acumularea unei noi experiențe în competiția pe echipe.

Prin participarea la Campionatele Naționale de Șah pe Echipe ce se desfășoară  în perioada 10-18.07.2020, sportivii își vor dezvolta o personalitate puternică și își vor îmbunătăți abilitățile de colaborare și muncă în echipă

Cui donez?

Finantarea este necesara pentru plata serviciilor de cazare, masă și taxe de participare la Campionatele Naționale de Șah pe Echipe pentru 10 sportivi.

De ce să donez?

  • Credem în acest proiect așa cum credem că tinerii merită șanse, susținere și încredere să poată ajunge acolo unde visează. Ne dorim să putem face asta împreună.
  • Pentru că ajuți copiii pasionați de șah
  • Pentru că există o platformă sigură și necomisionată – oferită de BCR
  • Pentru că poți face donații cu sume mici
1846 vizualizări

ONG - Asociatia Clubul Sportiv Logic Delta

Asociația Clubul Sportiv Logic Delta a fost înființată în anul 2014  din dorința de a promova și dezvolta șahul în rândul tinerilor tulceni. Asociația Clubul Sportiv Logic Delta este un club sportiv –  asociaţie nonprofit organizată în baza Legii 69/2000 şi a O.G. 26/2000 și are numărul de identificare în Registrul Sportiv TL/A2/00157/2014 fiind afiliată la Federația Română de Șah prin Hotărârea F.R.Șah nr.48 / 15.07.2014 .

Clubul are ca obiectiv principal promovarea şahului în rândul copiilor şi juniorilor, asigurarea unor condiţii optime de iniţiere, pregătire şi perfecţionare, încurajarea tinerelor talente spre şahul de performanţă precum şi organizarea de turnee pentru a da posibilitatea de afirmare tinerilor jucători tulceni.

În ultimii ani sportivii clubului ACS Logic Delta au reușit să câștige numeroase medalii la Campionatele Naționale de Șah , atât la individual cât și pe echipe , dar și la Olimpiadele Școlare de Șah.

 

Adresă:

Loc. Tulcea, str. Isaccei , nr. 24 - Fundația Județeană pentru Tineret Tulcea ( Casa Olteanu)

Telefon: 0746964745
Contact: Sarighioleanu Marius